[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

Alone_Chief

Alone_Chief

Üye
geç olsunda güç olmasın. :)

erkut6060

Üye
Öncelikle Kolay gelsin. Emre bey bugün sizin geliştirmiş oldugunuz Samsung Galaxy I8150 Wonder Modelinin Versiyon 3 Rom'unu kurdum. Gayet de hoş güzel oluğunu söylemek isterim.
Çok hızlı Stabil çalısma performansı var. Suan için Şarj ı da gayet iyi gidiyor. önceki 'cyanogen mod' lara göre. Eski cyanogenmod' a göre external_sd kartı görmüyor, Telefon ve bildirim zil seslerini ayarlamak isteyip açtimda Maalesef 'Themes Provider' durdu hatası geliyor ve kapanıyor. Anlıyıcanız değişim yapamıyorum. konuyla ilgili yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim..

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
konuyu dikkatli okuyun cozum mevcut :) external sd goruyor kesinlikle mnt klasorune bakin

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
bu sefer hurtsky Kernel kurdum :) bir de Walkman ayrıca powramp çözüldü + 12 tne orjinal kilit ekrani var :)

• Beğen
Tepkiler: serif-23 ve erdi_s

erkut6060

Üye
konuyu dikkatli okuyun cozum mevcut :) external sd goruyor kesinlikle mnt klasorune bakin

Teşekkür ederim Hallettim şükür, ama ekran resimlerini değiştiremiyorum. Bununla ilgili de bir çözüm varmi acaba ? Yada Şuana Kadar Yaptıgınız Romlardan Hangisini bana önerebilirsiniz onu kurayım. Stabil olarak WL2 yazmissiniz Ben WL3 Kurdum ,
Yardımlarınız için tesekkür ederim

Son düzenleme:
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
wl3 de iyidir :) ayarlar/uygulamalar/tümü (calisanlarn yanında) sistem arayuznu bulup durmaya zorla deyin artık arka plan değişir :)

serif-23

serif-23

Üye
emre romu ne zmana upload edip vereceksin ?

• Beğen
Tepkiler: -Emre

erkut6060

Üye
wl3 de iyidir :) ayarlar/uygulamalar/tümü (calisanlarn yanında) sistem arayuznu bulup durmaya zorla deyin artık arka plan değişir :)
Kardeşim ellerine sağlık güzel bir rom güncellemişşin fakat şarj olayi dikkatimi çekti çabuk tükeniyor 09:00 da %100 ken 11:00 %75 kadar geriledi. Bişey yapmadığıma rağmen :(
Sonraki romlarında şarj süresi daha uzun giden güncellemeler bekliyoruz
Kardeşim ellerine sağlık güzel bir rom güncellemişşin fakat şarj olayi dikkatimi çekti çabuk tükeniyor 09:00 da %100 ken 11:00 %75 kadar geriledi.birkaç mesaj çekmemin dısında Bişey yapmadığıma rağmen :(

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ellerine sağlık güzel bir rom güncellemişşin fakat şarj olayi dikkatimi çekti çabuk tükeniyor 09:00 da %100 ken 11:00 %75 kadar geriledi. Bişey yapmadığıma rağmen :(

şimdi tekrar güncelledim :) şarj size bağlı, kullanımınıza dikkat etmeniz gerek :)

erdi_s

erdi_s

Üye
şimdi tekrar güncelledim :) şarj size bağlı, kullanımınıza dikkat etmeniz gerek :)

Usta ben bu romu yuklesem sonra üstüne de forumda mevcut olan s3 touchwiz paketini kursam sknti olur mu

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Usta ben bu romu yuklesem sonra üstüne de forumda mevcut olan s3 touchwiz paketini kursam sknti olur mu

bu romu kurunca onu kurarsanız multimod gider walkman çalışmaz isterseniz XDA'dan sadece touchwiz kurun ama performansı yarı yarıya düşürür şuanki hali gayet yeterli. launcherı özellikle sistem uygulaması yaptım değiştirmeyn başka kurarsanız kaldırınca bile çalışır performansı çok büyük oranda düşürür.

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
kral18

kral18

Üye
Emre üstad rom kurmak istiyorum fakat anlatılanlar karışık geldi bana birde nasıl başlamam gerekir. romdan sonra hangi ayar paketi kullanmalıyım.
telefon rootlu Cwm recovery kursam üzerine sorun olurmu yoksa sadece Cwm recovery mi kurmam gerekli.

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Emre üstad rom kurmak istiyorum fakat anlatılanlar karışık geldi bana birde nasıl başlamam gerekir. romdan sonra hangi ayar paketi kullanmalıyım.
telefon rootlu Cwm recovery kursam üzerine sorun olurmu yoksa sadece Cwm recovery mi kurmam gerekli.

cwm recovery kurun. wonderlight versiyon 4 için ayar paketi 3 (yani wonderPack 3 ) kurmanız gerekiyor. youtubeda ercan demircinin videoları mevcut cm9 yükleme ile ilgili ordan tecrube edinip burdaki anlatıma göre bu romu kurabilirsiniz :oke:

kral18

kral18

Üye
telefon rootlu Cwm recovery kursam üzerine sorun olurmu

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
hayır

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Emre hocam konuyu biraz toparlayın isterseniz konu baya bir karışık geldi bana :D

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
versiyon 4 altına bakın yeter :pro: ama toparlarim yakında :D

seckngl

Üye
usta gapss'ı indirmek için goo.im'e giridim server offline diyor. başka bi yerden temin edemez miyiz gapss'ı

NovaTR14

NovaTR14

Üye
burdan temin edebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: seckngl ve Neagf

Üst Alt