[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
Hocam v4 ne zaman gelir :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Emre

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
neagf'dan cevap bekliyorum bildirim barı Türkçe olursa paylaşacağım ama olmazsa da ingilizce bir kaç güne gelir :)

Neagf

Üye
neagf'dan cevap bekliyorum bildirim barı Türkçe olursa paylaşacağım ama olmazsa da ingilizce bir kaç güne gelir :)
Hastayim kusura bakma gece 5 kere kustum :oops: :D şimdi aciyorum PC'yi :D

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Neagf
Mücteba

Mücteba

Üye
Saolun Hocam bekliyoruz

cadde19

cadde19

Üye
hocam ne zaman gelir bekliyoruz :))

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
hocam ne zaman gelir bekliyoruz :))

ben de bekliyorum :D ama fazla gecikmez heralde :) multimod Türkçeleştirme başarılı @Neagf sağolsun :) yeni versiyon yakında gözünüze takılan ingilizce yerleri soylerseniz sevinirim :oke:bu arada yeni yazı stili nasıl :D

Neagf

Üye
ben de bekliyorum :D ama fazla gecikmez heralde :) multimod Türkçeleştirme başarılı @Neagf sağolsun :) yeni versiyon yakında gözünüze takılan ingilizce yerleri soylerseniz sevinirim :oke:bu arada yeni yazı stili nasıl :D
Birşey yapmadim ki :D sadece compile ettim :) fontun ismi ne? :D

• Beğen
ali.clay

ali.clay

Üye
fontu hos duruyor :) ismi ne

serif-23

serif-23

Üye
hocam senin romu denedikten sonra digerlerine bakmadim bile bir kere kurdum halen de devam ediyorum senin romdan saolasın hocam tekrardan birde hocam ben pansiyona gitmeden şu romu atsanda hemen kursak cok guzel olur :)

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
hocam senin romu denedikten sonra digerlerine bakmadim bile bir kere kurdum halen de devam ediyorum senin romdan saolasın hocam tekrardan birde hocam ben pansiyona gitmeden şu romu atsanda hemen kursak cok guzel olur :)
Ben de pansiyonda kalıyorum o yüzden gitmeden yapmak zorundayım zaten :D

• Beğen
Tepkiler: serif-23
serif-23

serif-23

Üye
sende olmasan hocam kim yapardi boyle guzel rom :biggrin::alkis

• Beğen
Kojiro-Hyuga

Kojiro-Hyuga

Üye
meraba emre kardeşim, uzun zamandır bu ROM'u kullanıyorum. konuda mesajlarım var,ROM' da bir gelişme var mı? eklenti vs :))

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
olacak tabi ki ancak versiyonu güncelleyince toplu olarak yazarım :)

cadde19

cadde19

Üye
ne zaman geliyor yeni sürüm bekliyoruz.

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
sanırım forumda sorun olmuş baz resimler yanlış görünüyor. Yarın aksama doğru gelir ancak en gec pazar :)

Alone_Chief

Alone_Chief

Üye
v3 hayranı olarak bende beklemedeyim klavyene kuvvet :)

• Beğen
erdi_s

erdi_s

Üye
Usta romda go sms mi var mesajlasma programinin yerine? Oyleyse onun yerine touchwizz tarzi baloncuk mesajlasma temasini yapar misin ;)

Üst Alt