[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
dediklerini yaptım ama 1. sorunum düzelmedi daha da kötü oldu uygulamalar gitti çalışmaz duruma geldi sadece telefondaki uygulamalar çalışır görünüyor. com.androturk.radio , com.kelimebul gibi görünüyorlar

Romu baştan kur, bilgilerin geri gelsin. Aynısı yine olursa ana ekranda resim küçültme hareketi (iki parmakla içe doğru pinch) yap ve saat Widgeti olan ana ekranı seç. Bu bir sorun değil özellik :oke: şarjı romla alakası yok bende gayet iyi :) senin kullanımına ve battery_stats dosyasana bağlı. Duvar kağıdı için alinin önerdiği çözüm dogrudur :oke:

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar performans için kesinlikle miui launcheri tavsiye ediyorum, bunu kullanacaksaniz touchwize gerek yok direkt kaldırın :oke:

- - - Eklendi - - -

bu sürümde süper adam inanmış başarmış birde şu 4.2.2 4.3 romları ne oldu adc team güncelleyecekmi ki devam etse süper olacak kim destek verecek arco gtii wonder öksüz kaldı :D
Tesekkurler :)
4.2.2den pek hayır gelmeyecek gibi. Arco bu işin usatsiydi bırakınca gerçekten wonder öksüz kaldı ben de biraz yardım etmeye çalışıyorum :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

bu arada neymiş bu Greenify yaa mükemmel bişey v4te kesin yer alacak :ehe acayip hizlaniyor telefon b)

wondermu

Üye

Romu baştan kur, bilgilerin geri gelsin. Aynısı yine olursa ana ekranda resim küçültme hareketi (iki parmakla içe doğru pinch) yap ve saat Widgeti olan ana ekranı seç. Bu bir sorun değil özellik :oke: şarjı romla alakası yok bende gayet iyi :) senin kullanımına ve battery_stats dosyasana bağlı. Duvar kağıdı için alinin önerdiği çözüm dogrudur :oke:

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar performans için kesinlikle miui launcheri tavsiye ediyorum, bunu kullanacaksaniz touchwize gerek yok direkt kaldırın :oke:

- - - Eklendi - - -

Tesekkurler :)
4.2.2den pek hayır gelmeyecek gibi. Arco bu işin usatsiydi bırakınca gerçekten wonder öksüz kaldı ben de biraz yardım etmeye çalışıyorum :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

bu arada neymiş bu Greenify yaa mükemmel bişey v4te kesin yer alacak :ehe acayip hizlaniyor telefon b)

Greenify pil için performansa etkisi yok aslında

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Emre kardeş aslında telefonu cok rahatltyor ama senin romda masallah anlaslmıyor bilw hee turlu ucuyo ram patlasada :D ama guzel bu uygulama saejm uzucak baya juoce defenderide kurdum değme keyfime

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Emre kardeş aslında telefonu cok rahatltyor ama senin romda masallah anlaslmıyor bilw hee turlu ucuyo ram patlasada :D ama guzel bu uygulama saejm uzucak baya juoce defenderide kurdum değme keyfime

Juice defenderı pek onermem ama istersen kullanabilirsin :)

goodhead64

Üye
Beyler Gps Calısıyormu acaba çünkü ben sürekli navigasyon kullanan birisiyimde.

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Gps Calısıyormu acaba çünkü ben sürekli navigasyon kullanan birisiyimde.

Evet çalışmayan tek şey gsm üzerinden görüntülü görüşme onun dışında her şey çalışıyor :oke: ancak ayrı navigasyon yazılımina ihtiyacınız var

Ali58_58

Ali58_58

Üye
emre başarıların devamını bekliyoruz kardeşim birde bu android kitkattan çok umutluyum xdada illaki birisi toparlar kimse wondere destek vermese bile aslında xdada carbon 4.3 felanda var onları bunun gibi toparlayabilirsin inanıyoruz sana :D

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
emre başarıların devamını bekliyoruz kardeşim birde bu android kitkattan çok umutluyum xdada illaki birisi toparlar kimse wondere destek vermese bile aslında xdada carbon 4.3 felanda var onları bunun gibi toparlayabilirsin inanıyoruz sana :D

Teşekkürler destek artsa çok daha iyi yerlere varabilecegine eminim :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
valla ben ancak böyle gaz veririm :ehe şaka tabi elimizdn geleni yaparız aslında blackat yardım etse sana ama bu rom final olmazsa olmuyormu? mesela şu android 4.2.2 alpha 8 veya adc teamınkini düzeltebilirsin :) bende anladığımca elimden geldiğince bişeyler yaparım

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
valla ben ancak böyle gaz veririm :ehe şaka tabi elimizdn geleni yaparız aslında blackat yardım etse sana ama bu rom final olmazsa olmuyormu? mesela şu android 4.2.2 alpha 8 veya adc teamınkini düzeltebilirsin :) bende anladığımca elimden geldiğince bişeyler yaparım

V4te final verebilirim. Zaten şu haliyle bile oldukça stabil ancak bir kaç basit hatası var işte :ehe aslında blackcat buralarda takılsa onunla calisabilirim ama gormuyorum hiç. Benim icin kullanıcıların destek, yorum ve istekleri çok önemli :) bunları bildirirseniz çok sevinirim :ehe

Android 4.3 romunu duzenleyebilirim ancak şuanki imkansızliklar engel oluyor :ağlarım:

serif-23

serif-23

Üye

V4te final verebilirim. Zaten şu haliyle bile oldukça stabil ancak bir kaç basit hatası var işte :ehe aslında blackcat buralarda takılsa onunla calisabilirim ama gormuyorum hiç. Benim icin kullanıcıların destek, yorum ve istekleri çok önemli :) bunları bildirirseniz çok sevinirim :ehe

Android 4.3 romunu duzenleyebilirim ancak şuanki imkansızliklar engel oluyor :ağlarım:

Emre benim durumda ayni ancak gaz veririm. Bu arada halen senin romu kullaniyorum oldukca memnunum sorunum yok sevdim yani romu , kullanılisini onu bunu vs ve SENİ :ehe hep destek tam destek :)

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Emre benim durumda ayni ancak gaz veririm. Bu arada halen senin romu kullaniyorum oldukca memnunum sorunum yok sevdim yani romu , kullanılisini onu bunu vs ve SENİ :ehe hep destek tam destek :)

Internet ve vaktim olsun, cozebildigim her konuda destek verebilirim :ehe

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Emre kardeş bunu final de gitsin :D final de değil kupyı kaldrdı bu rom ama 4.3ü toparlarsan on numara olur :D

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi

Neagf

Üye

Hayır, ama en yakın zamanda öğrenmek istiyorum çünkü yazılım Mühendisliği ya da elektrik Elektronik Mühendisliği hedefim :ehe

- - - Eklendi - - -

Malesef tüm sorunları çözüp final verebilirim :ehe

Evet. Ben de java ile ilgili bir pdf buldum baya ayrintili :) onu okuyorum :) istersen sana dosyayi vereyim...

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Evet. Ben de java ile ilgili bir pdf buldum baya ayrintili :) onu okuyorum :) istersen sana dosyayi vereyim...

Teşekkürler, elimde tüm dillerle ilgili e-kitap mevcut(tu) ancak hddim format yediği için arkadaştan alıp gelmem lazım sadece :ehe

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Emre kardez bu bilgileei nerden eöğrendin kafaya koydum 4.2.2ilese ben urascam:D

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Emre kardez bu bilgileei nerden eöğrendin kafaya koydum 4.2.2ilese ben urascam:D

Yaklasik 1 yıldır cm kullanıyorum, araştıra araştıra öğrendim :ehe en az 15 half brick yaptım :d: merak çok önemli :oke:

Üst Alt