[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

Neagf

Üye
dostum peki kabloyla bilgisayara bağlantı yapılıp kiese bağlanıyormu

2. sorum telefon rehberini ikikez yüklemişim topluca silme yokmu bunlarıya 700 tane telefon :)
Rehber için Ayarlar-Uygulamalar-Tümü-Kişi deposu-Verileri temizle yaparsan rehber sıfırlanır :oke:

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
saol knk alistim bence böyle ii gerci bu anlattigin temayi mi degistiriyor duvar kagidini mi ? ben sadece duvar kagidini degistireyim :D

Duvar kağıdı bu, konuda bir kaç şey daha var o sorunlar olursa onları uygula :)

- - - Eklendi - - -

Rehber için Ayarlar-Uygulamalar-Tümü-Kişi deposu-Verileri temizle yaparsan rehber sıfırlanır :oke:

La ben o tümünü görmedim arkaya kaçmış sıpa :ehe rom toolboxa gerek kalmadı bunun üzerinden yapılabilir :)

Neagf

Üye

Duvar kağıdı bu, konuda bir kaç şey daha var o sorunlar olursa onları uygula :)

- - - Eklendi - - -

La ben o tümünü görmedim arkaya kaçmış sıpa :ehe rom toolboxa gerek kalmadı bunun üzerinden yapılabilir :)

Aynen ben de tesadufen fark ettim :D

wondermu

Üye
Antutudan emre 7962 puan aldım bugün iyimi sence

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Antutudan emre 7962 puan aldım bugün iyimi sence

Tabi iyi, ancak söyle bir şey var. Her şey puan değil. Benim romumda yaklaşık 5700-6000 civarı puanlar alıyorum (orjinal hız) ancak cm10.1de 6700 almama rağmen kendi romum hepsinden iyi performans veriyor :oke: puan anlık bir şey, her şeyi düzgün göstermiyor :(

serif-23

serif-23

Üye
Emre romunu begendim iyi yapmissin eline koluna saglik. Sarji cm 10.1 gire daha ii geldi gorsellik güzel . iygulamalar arasi gecis ii ve daha telefon hic takilmadi :D

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Emre romunu begendim iyi yapmissin eline koluna saglik. Sarji cm 10.1 gire daha ii geldi gorsellik güzel . iygulamalar arasi gecis ii ve daha telefon hic takilmadi :D

Tesekkurler :) geçiş animasyonlarıni çok seviyorum ya orjinal Cm çok kötü :ehe

rtaymus07

rtaymus07

Üye

Tesekkurler :) geçiş animasyonlarıni çok seviyorum ya orjinal Cm çok kötü :ehe

Geçiş animasyonları için xda da cm9 port nexus-7 animation var onu bi deneyin.Ben kullaniyorum çok guzel ve değişik :D:cool:

Ayrıca millet buraya bir sürü sorun yazıyo neden bende hiç sorun yok:(:what::(

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Geçiş animasyonları için xda da cm9 port nexus-7 animation var onu bi deneyin.Ben kullaniyorum çok guzel ve değişik :D:cool:

Ayrıca millet buraya bir sürü sorun yazıyo neden bende hiç sorun yok:(:what::(

Benim animasyonlar miui port :ehe o sorunlar bende bazen oluyor, bazen olmuyor garip :d: netim olsa hiç sorun kalmayacak hepsinin sebebini biliyorum Ama net sıkıntı :ağlarım:

sahin02

sahin02

Üye
Arkadaşlar çok rom yükleyen biri olarak size ManisaLee Final rom onerimdir ve bunda karar kıldım deneyin pişman olmayacaksnz bn bıraktım Cm10 ve 9lari bunlar hep hikaye bi kere görüntülü görüşme olmadan kaybediyor ve stabilitesi fazla sürmüyor en iyisi Samsung'dan resmi rom güncelleme gelmesini beklemek hem görüntülü görüşme imkanıda olur hiç bir Cm Romda bildiğiniz gibi bu yok şimdi ManisaLee Final rom yüklü bnde ve antutu da 6bnden aşağı inmiuo ama antutu o kadarda önemli deil önemli olan performans ve batarya hepsi ManisaLee Final rom da mevcut ;)

Neagf

Üye
Arkadaşlar çok rom yükleyen biri olarak size ManisaLee Final rom onerimdir ve bunda karar kıldım deneyin pişman olmayacaksnz bn bıraktım Cm10 ve 9lari bunlar hep hikaye bi kere görüntülü görüşme olmadan kaybediyor ve stabilitesi fazla sürmüyor en iyisi Samsung'dan resmi rom güncelleme gelmesini beklemek hem görüntülü görüşme imkanıda olur hiç bir Cm Romda bildiğiniz gibi bu yok şimdi ManisaLee Final rom yüklü bnde ve antutu da 6bnden aşağı inmiuo ama antutu o kadarda önemli deil önemli olan performans ve batarya hepsi ManisaLee Final rom da mevcut ;)

Yeri burasi degil. Adamin emegine saygi goster. Tamam?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Yeri burasi degil. Adamin emegine saygi goster. Tamam?

Tesekkurler :oke:

- - - Eklendi - - -

O bir rom değil, Cwm yedeği. Ve emin ol gb calissaydim ondan çok daha iyi bir şey çıkardı ortaya. Gbdeyken bir kere bile kullanmadım görüntülü görüşmeyi ayrıca ciddi eksiklikleri var.

Neagf

Üye

Tesekkurler :oke:

- - - Eklendi - - -

O bir rom değil, Cwm yedeği. Ve emin ol gb calissaydim ondan çok daha iyi bir şey çıkardı ortaya. Gbdeyken bir kere bile kullanmadım görüntülü görüşmeyi ayrıca ciddi eksiklikleri var.

Dostum ben onu emege saygi acisindan yazdim. Bu romdan daha iyisini yapamazsin guven bana. Ve hicbir eksigi de yok.

sahin02

sahin02

Üye
Emeğe laf yok zaten bahsettigim Konu zaten forumda mevcut emre kardesmzin emeğine saygı duyuyoruz. Yoksa amaç saygszlik deil yanlış anlaşılma olmasın..

wondermu

Üye
Arkadaşlar lütfen şu rom bu romdan iyidir şöyledir böyledir valla hevesimi kaçırıyorsunuz

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Dostum ben onu emege saygi acisindan yazdim. Bu romdan daha iyisini yapamazsin guven bana. Ve hicbir eksigi de yok.

ben romun eksikliğinden değil, gbnin eksikliğinden bahsetmiştim :oke: hem neden yapamayayım ki ?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar lütfen şu rom bu romdan iyidir şöyledir böyledir valla hevesimi kaçırıyorsunuz

haklısın aslında, hepsinde ayrı emek var :)

Neagf

Üye

ben romun eksikliğinden değil, gbnin eksikliğinden bahsetmiştim :oke: hem neden yapamayayım ki ?

- - - Eklendi - - -

haklısın aslında, hepsinde ayrı emek var :)

Bana gore gb nin tek eksigi uygulamalarin yavas calismasi. Kendi scriptleri var romun icinde o yuzden.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
eyvallah emre ggayet güzel olmuş hatta süper olmuş ama şu alttaki şeyi nasıl kapatıcaz :D

Üst Alt