birde emre bak görev yönetici felanda eklebiliyor ortaya basılı tutunca çıkmasada onlar felanda ekle
- - - Eklendi - - -
hurtskynin kernelide kurmaya çalış ios gibi çalışıyor hatta uğraaşığ üst konu yaptıralım harikulade olmuş
internetimde sorun olmasa çok fikir var aklımda ama uygulayamiyorum
şimdiye v5 bile gelirdi internet sorunum olmasa 
Çok teşekkür ederiminternetimde sorun olmasa çok fikir var aklımda ama uygulayamiyorum
şimdiye v5 bile gelirdi internet sorunum olmasa
![]()
Emre sorun o kadar büyükse internet cafeden ya da başka bir netten çözmeye çalışsan?

aslında konuda anlatılandan daha başka açıklanamaz neyse emre sen kernel kodlarıyla hiç oynadınmı yoksa hurtsyk kernelini kurcamben sadece v3 ümü kuracagım yoksa hepsini sıra ile kuracamıyım
ben sadece v3 ümü kuracagım yoksa hepsini sıra ile kuracamıyım

aslında konuda anlatılandan daha başka açıklanamaz neyse emre sen kernel kodlarıyla hiç oynadınmı yoksa hurtsyk kernelini kurcam

İmkansız![]()
o değerlerin hiç bir önemi yok gibi arkadaşım mesela nasıl dersen beanchmak rame puan vercek diyelim roma bakmıyor ram miktarı ne kadar hızı ne kadar diye bakıyor yani yazılımla devrim felan olmaz merak etme sen stabiliteye bak hem bazı scripitler puanı artırmak için donanımı tüm güçArkadaşlar yeni versiyon antutu benchmarki indirip puanlarini yazarmisiniz ben 8103 aldım
Bana part part gönder box a atıyım?
daha sonra anlatırım sana uzun hikaye netin sorunu 
o değerlerin hiç bir önemi yok gibi arkadaşım mesela nasıl dersen beanchmak rame puan vercek diyelim roma bakmıyor ram miktarı ne kadar hızı ne kadar diye bakıyor yani yazılımla devrim felan olmaz merak etme sen stabiliteye bak hem bazı scripitler puanı artırmak için donanımı tüm güç
kullanıyor buda donanımı ısıtıyor 5 dk önce tıkır tıkır olan telefon 5dk sonra ısınıyor ve takılmalar çoğalıyor o yüzden sen sen ol stabilite ara şu an emre neler yapmış kaynakla epey oynamış lmkyle felan ama süper ayar yapmış harbiden ios gibi telefonum şu an
- - - Eklendi - - -
kerneli yükledim titremeler çoğaldı ama oyun performansı daha iyi off yukarı tükür bıyık aşağı tükür sakal hesabı
v4 verebilsem ucurcam da imkansizliklar :/ 
Arkadaşlar yeni versiyon antutu benchmarki indirip puanlarini yazarmisiniz ben 8103 aldım
puan çok iyi ancak kötü sonuçlar doğurabilir :/
3 mb bile gonderememdaha sonra anlatırım sana uzun hikaye netin sorunu
- - - Eklendi - - -
Yaklasik 1 yıldr cm kullanıyorum, bildiklerimi ekledim, gereksizleri çıkardım biraz da oynadım sistemlev4 verebilsem ucurcam da imkansizliklar :/
- - - Eklendi - - -
Bence çok yukleniyon telefonapuan çok iyi ancak kötü sonuçlar doğurabilir :/
kerneli kurdum pek bişey farketmedi çok ama çok hafif tiremeler sanırım şişirdiğim uygumlamalardan dolayı bi haki sürüme hurtsky önerebilirim hem daha az ısınınıyor gibi görev yöneticiyide ekle script radyoyu ekle
birde final yap gitsin 4.0.4 zaten yazılım itibariyle berbattı googlenin yapamadığını yapmışsın bu rom dahada ilerleyemez bide ingilizcen varsanırım bize bi geliştirici kitkatı toparlasa on numara olcak bilgin varmı adc teamda fos çıktı sanırım
) bi de 3.4'lük klavye var da o o kadar önemli değil