[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

Ali58_58

Ali58_58

Üye
birde emre bak görev yönetici felanda eklebiliyor ortaya basılı tutunca çıkmasada onlar felanda ekle

- - - Eklendi - - -

hurtskynin kernelide kurmaya çalış ios gibi çalışıyor hatta uğraaşığ üst konu yaptıralım harikulade olmuş

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
birde emre bak görev yönetici felanda eklebiliyor ortaya basılı tutunca çıkmasada onlar felanda ekle

- - - Eklendi - - -

hurtskynin kernelide kurmaya çalış ios gibi çalışıyor hatta uğraaşığ üst konu yaptıralım harikulade olmuş

Çok teşekkür ederim :) internetimde sorun olmasa çok fikir var aklımda ama uygulayamiyorum :ağlarım: şimdiye v5 bile gelirdi internet sorunum olmasa :(

ilcarnefice

Üye

Çok teşekkür ederim :) internetimde sorun olmasa çok fikir var aklımda ama uygulayamiyorum :ağlarım: şimdiye v5 bile gelirdi internet sorunum olmasa :(

Emre sorun o kadar büyükse internet cafeden ya da başka bir netten çözmeye çalışsan?

haig12

Üye
ben sadece v3 ümü kuracagım yoksa hepsini sıra ile kuracamıyım

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ben sadece v3 ümü kuracagım yoksa hepsini sıra ile kuracamıyım
aslında konuda anlatılandan daha başka açıklanamaz neyse emre sen kernel kodlarıyla hiç oynadınmı yoksa hurtsyk kernelini kurcam

wondermu

Üye
Arkadaşlar yeni versiyon antutu benchmarki indirip puanlarini yazarmisiniz ben 8103 aldım

wondermu

Üye
Arkadaşlar yeni versiyon antutu benchmarki indirip puanlarini yazarmisiniz ben 8103 aldım

Ali58_58

Ali58_58

Üye
o değerlerin hiç bir önemi yok gibi arkadaşım mesela nasıl dersen beanchmak rame puan vercek diyelim roma bakmıyor ram miktarı ne kadar hızı ne kadar diye bakıyor yani yazılımla devrim felan olmaz merak etme sen stabiliteye bak hem bazı scripitler puanı artırmak için donanımı tüm güç
kullanıyor buda donanımı ısıtıyor 5 dk önce tıkır tıkır olan telefon 5dk sonra ısınıyor ve takılmalar çoğalıyor o yüzden sen sen ol stabilite ara şu an emre neler yapmış kaynakla epey oynamış lmkyle felan ama süper ayar yapmış harbiden ios gibi telefonum şu an

- - - Eklendi - - -

kerneli yükledim titremeler çoğaldı ama oyun performansı daha iyi off yukarı tükür bıyık aşağı tükür sakal hesabı

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Bana part part gönder box a atıyım?

3 mb bile gonderemem :( daha sonra anlatırım sana uzun hikaye netin sorunu :(

- - - Eklendi - - -

o değerlerin hiç bir önemi yok gibi arkadaşım mesela nasıl dersen beanchmak rame puan vercek diyelim roma bakmıyor ram miktarı ne kadar hızı ne kadar diye bakıyor yani yazılımla devrim felan olmaz merak etme sen stabiliteye bak hem bazı scripitler puanı artırmak için donanımı tüm güç
kullanıyor buda donanımı ısıtıyor 5 dk önce tıkır tıkır olan telefon 5dk sonra ısınıyor ve takılmalar çoğalıyor o yüzden sen sen ol stabilite ara şu an emre neler yapmış kaynakla epey oynamış lmkyle felan ama süper ayar yapmış harbiden ios gibi telefonum şu an

- - - Eklendi - - -

kerneli yükledim titremeler çoğaldı ama oyun performansı daha iyi off yukarı tükür bıyık aşağı tükür sakal hesabı

Yaklasik 1 yıldr cm kullanıyorum, bildiklerimi ekledim, gereksizleri çıkardım biraz da oynadım sistemle :ehe v4 verebilsem ucurcam da imkansizliklar :/ :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

Bence çok yukleniyon telefona :ehe puan çok iyi ancak kötü sonuçlar doğurabilir :/

ilcarnefice

Üye

3 mb bile gonderemem :( daha sonra anlatırım sana uzun hikaye netin sorunu :(

- - - Eklendi - - -

Yaklasik 1 yıldr cm kullanıyorum, bildiklerimi ekledim, gereksizleri çıkardım biraz da oynadım sistemle :ehe v4 verebilsem ucurcam da imkansizliklar :/ :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

Bence çok yukleniyon telefona :ehe puan çok iyi ancak kötü sonuçlar doğurabilir :/

Emre sorunu özelden yazarmısın?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aslında o kadar zor değil bir komşun arkadaşın illa neti olan birisi vardır :D kerneli kurdum pek bişey farketmedi çok ama çok hafif tiremeler sanırım şişirdiğim uygumlamalardan dolayı bi haki sürüme hurtsky önerebilirim hem daha az ısınınıyor gibi görev yöneticiyide ekle script radyoyu ekle :D birde final yap gitsin 4.0.4 zaten yazılım itibariyle berbattı googlenin yapamadığını yapmışsın bu rom dahada ilerleyemez bide ingilizcen varsanırım bize bi geliştirici kitkatı toparlasa on numara olcak bilgin varmı adc teamda fos çıktı sanırım

spazmol

spazmol

Üye
yeni sürümünü bekliyorum bi gelse çıkcam orjinal romdan :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bu sürümde süper adam inanmış başarmış birde şu 4.2.2 4.3 romları ne oldu adc team güncelleyecekmi ki devam etse süper olacak kim destek verecek arco gtii wonder öksüz kaldı :D

Kojiro-Hyuga

Kojiro-Hyuga

Üye
Emre aşağıdaki resimde görüldüğü gibi :anaekranın yan sekmelerinde uygulama simgeleri var, bunlar Menüde yok kurduğum uygulamaları ana ekrana simgesi geliyor. 2. problem ana ekran fotografı değişmiyor, 3. problem en önemlisi şarj çok cabuk düşüyor. 3 problemi sorunu çözebilir misin acaba. Genel olarak hızı teması çok beğendim uzun süredir kullanıyorum ama şu problemleri çözemedim. :)) bi de 3.4'lük klavye var da o o kadar önemli değil :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
2. sorunun cevabı ayarlar uygulamalar çalışanların yanında tümü var ona tıkla aşağı doğru inince sistem arayüzü var onu bul durmaya zorla de sonra yine ayarlar sistemden duvar kağıdından değiştirebilirsin onun dışında1. problem içinse touch wiz ana sayfayıda bul çalışanların yanındaki tümünden ordanda verileri temizle birde wipe cache tamamdır
birde ayarlar temalardan flowu seçmeni tavsiye ederim simgeler değişmesse ana ekrana gel geri tuşuna basılı tut launcher kapanıp açılınca flowun simgeleri gelir şarj içinse facebook tan felan çıkarken geri tuşuna basılı tutarak çık google playda oyunlardada yaparsan hem ram rahat olur hem şarjın uzar

- - - Eklendi - - -

birde unutmadan bildirim panelinden sync yeşil onuda karalt

• Beğen
Tepkiler: Kojiro-Hyuga
Kojiro-Hyuga

Kojiro-Hyuga

Üye
dediklerini yaptım ama 1. sorunum düzelmedi daha da kötü oldu uygulamalar gitti çalışmaz duruma geldi sadece telefondaki uygulamalar çalışır görünüyor. com.androturk.radio , com.kelimebul gibi görünüyorlar

spazmol

spazmol

Üye
Launcher değiştirmeyi dene birde

Üst Alt