[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

serif-23

serif-23

Üye
emre rom ii guzelde haci niye duvar kagidi ayarlanamiyor. ben touchwiz arayuzunu kullaniom sonra degistirmek istedim olmadi hata veriyo durduruldu diye . ne yapayim ?

- - - Eklendi - - -

emre rom ii guzelde haci niye duvar kagidi ayarlanamiyor. ben touchwiz arayuzunu kullaniom sonra degistirmek istedim olmadi hata veriyo durduruldu diye . ne yapayim ?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Biraz geriye giderseniz bulursunuz, yorumlarda cevabı mevcut :oke:

ilcarnefice

Üye
Emre bazı internete erişen programların arka planda çalışmasını engelleyecek bi program ekleyebilirmisin birde yeni güncelleme ne zaman gelecek uzun süredir senin romu denemiyoruz bi bakmak isterim :)

Neagf

Üye
Emre bazı internete erişen programların arka planda çalışmasını engelleyecek bi program ekleyebilirmisin birde yeni güncelleme ne zaman gelecek uzun süredir senin romu denemiyoruz bi bakmak isterim :)

Greenify uygulamasini denemelisin. Seçtigin uygulamalari uyutuyor. Yani sen o uygulamaya girene kadar arka planda calismiyor :)

ilcarnefice

Üye
Greenify uygulamasini denemelisin. Seçtigin uygulamalari uyutuyor. Yani sen o uygulamaya girene kadar arka planda calismiyor :)

Bakalım

Uygulamayı yükleyip denedim ciddi oranda hızlanma var telefonda emre bu uygulamayı romuna eklemelisin şidetle tavsiye ederim :)

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
abi eklicem de benim nette sorun var işte yeni versiyonu da veremiyorum ondan :ağlarım:

ilcarnefice

Üye

kaanyellow

Üye
Dostum teşekkür ederim gerçekten çok güzel olmuş çok beğendim. Bir sorum var internetten need four speed most wantede indirdim telefona attım ve çalıştır dedim ama çalıştırınca yüklemesi geren hafıza kartını değilde sd kart diye telefona yüklemeye çalışıyor tabi 1.9gb oldugu için olmuyor hafıza kartına bunu nasıl ayarlıyacaz acaba

ilcarnefice

Üye
Dostum teşekkür ederim gerçekten çok güzel olmuş çok beğendim. Bir sorum var internetten need four speed most wantede indirdim telefona attım ve çalıştır dedim ama çalıştırınca yüklemesi geren hafıza kartını değilde sd kart diye telefona yüklemeye çalışıyor tabi 1.9gb oldugu için olmuyor hafıza kartına bunu nasıl ayarlıyacaz acaba

Hocam sd swap yapmanı öneririm sd swap yaparsan dahili hafızan hafıza kartı diye görünür hafıza kartında dahili hafıza diye görünür böylece senin sorunun da çözülür
Yapmak için ayarlar> depolama> (liste tuşuna bas) depolama yapılandırması

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
değiştirebilirsiniz arkadaşlar anlatayım artık :ehe rom toolbox yükleyin app manager üzerinden sistem arayuzunu bulun. Tıklayın ya da uzun basın ve durmaya zorla deyin. Ana ekrana dönün, değişmezse bir daha değiştirmeyi deneyin :ehe

Neagf

Üye
değiştirebilirsiniz arkadaşlar anlatayım artık :ehe rom toolbox yükleyin app manager üzerinden sistem arayuzunu bulun. Tıklayın ya da uzun basın ve durmaya zorla deyin. Ana ekrana dönün, değişmezse bir daha değiştirmeyi deneyin :ehe

Sen bunlari imza yap. Herkese tek tek anlatmakla olmaz :)

kaanyellow

Üye
dostum peki kabloyla bilgisayara bağlantı yapılıp kiese bağlanıyormu

2. sorum telefon rehberini ikikez yüklemişim topluca silme yokmu bunlarıya 700 tane telefon :)

serif-23

serif-23

Üye

saol knk alistim bence böyle ii gerci bu anlattigin temayi mi degistiriyor duvar kagidini mi ? ben sadece duvar kagidini degistireyim :D

Üst Alt