dostum bana işlemci hızını 1.8 e çıkarabileceğim bir yol gösterebilir misin bu romda ?
Aslında 1.8e çıkarmaya hiç gerek yok. Çünkü romun kendi hızı gayet guzel iyi 1.4 fazlasıyla yetiyor. Ama siz Hurtsky Kernel ile OC yapabilirsin
eyvallah ama bi deneyelim yine de 
eyvallah ama bi deneyelim yine de
![]()
bir sorun olursa burdayım 
Ayarlarda kaydırma kısayollarına girince hata veriyo ayarlar durdu diyo bi baksan![]()
istersen başka kilit ekranı kurabilirsin xdadan ama zaten ıkıncı versiyon geliyor yakında onda ayarlarım belki 
baktım ona kilit ekranından oluyor ya önemsizistersen başka kilit ekranı kurabilirsin xdadan ama zaten ıkıncı versiyon geliyor yakında onda ayarlarım belki
![]()

Kilit ekranı düzenlemek biraz zor olacak ama ugrasicam artık =)
- - - Eklendi - - -
İkinci versiyonu çok daha iyi olacak belki başka kernel kullanabilirim. Eklememi istediğiniz her hangi birsey ya da bunu söyle yapsan saha iyi olur dediğinz birsey varsa söyleyin =)

Toucwiz3 romdaki v6 sürümünde gelen özellik vardı ya orda ui çerçeve yazıyor ama ben açıklıyım.
Ayarlar menüsü, power menüsü renklendi çerçeveler değişti kısacası s3 ün ki gibi olmuştu. Bunu yaparsan görsellik daha hoş olabilir![]()
ama ekleyebiliriz tabi ki =) biraz ugrasayim ona 
Rom özelliklerine bakarsan s4 temasinda buglar olduğu için eklenmedi yazıyorama ekleyebiliriz tabi ki =) biraz ugrasayim ona
![]()

TeşekkürlerGörsellik daha hoş olur diye söylemiştim![]()
yapacağız bir şeyler görsellik için 
Teşekkürleryapacağız bir şeyler görsellik için
![]()

navigation bar nasıl kapatılıyor?
Programa gir disable yap yeniden başlat. Eğer disable daysa enable yap yeniden başlat

Emre mümkünse içine apollo yerine mevcut son sürüm poweramp ı entegre edebilirmisin yeni sürümde?

Apollo kesin gidiyor. Ama powerampden emin değilim entegre olarak calisacagini sanmıyorum. Abi sen bi ttpod Türkçeyi dene powerampyi aratmiyor kesinlikle ve ücretsiz![]()

Walkmanıda bi deneyin derim![]()
ama Walkman her formatı desteklemiyor mesela tubemateden inen mp3ler (aslında video ama) görünmüyor walkmande. Siz bir deneyin ttpodu tavsiyemdir =) ama bu s4 teması Roma hiç uymuyor ya eklemyecegim başka bir öneriniz var mı?