[ROM]Galaxy W RemİCS JB 3.0.1

Sponsorlu Bağlantılar

cemaltr18

cemaltr18

Üye
bu romun ilk hallerini bozdular

axelf

axelf

Üye
way arkadaş şu rehber işini çözebilen çıkmadı mı daha??*

axelf

axelf

Üye
ya arkadaşlar ben kurdum bunu ama şu rehber işini çözemedim yeni numara kaydedeceğimde telefon hafızasına kaydediyor ve sim karta atamıyorum sonra format attığımda numaralar gidecek ne yapabilirim ya da olayı çözen cevaplarsa sevinirim..
şu işe bi el atın yada olayı anlatacak kimse yokmu ayıktırsın beni

L3q3nD7

Üye
Rom çok iyi tek sorunu var oda ramden çok yemesi daha yeni kurdum telefonda boş ram miktarı 100 mb ta kalıyo geri kalan taraflarda çok hızlı ve tema 10 numara

sezgin_bss

Üye
gmail hesabınla senron edersen zaten rehberini kurtarmış olacaksın yeni rom kullandıgında fln hiç bişey olmaz rehberine.. telde kullandıgın account la giriş yap sol ustte Gmail yazan yere tıkla orada rehber yazar oradan senkron ettiğin rehberi görebilir düzenleyebilirsin..

Qubar12

Üye
Oyun performansi guzelmi?

YeAT

Üye
Arkadaşlar benim merak ettiğim bazı şeyler var kullanan arkadaş varsa caps koyabilir mi?
Örneğin orta tuşa basılı tuttuğumuzda nasıl bir ekran geliyor? 2.3.6 gibimi yoksa cm10 gibimi .
Rehber ve telefon menüleri nasıl? Stock rom gibimi yoksa cm gibimi . Cm dekiler çok kötü hiçbir kullanırlığı yok. 3G var mı?
Stock rom la gelen samsung uygulamaları var mı? yoksa ekleyebilir miyiz? allshare giibi uygulamaları . Cm 9 10 10.1 hepsini kullandım 1 2 ay ama stock rom gibisi yok . Task killer bile yok yani stock rom daki gibi . Ama bunda görünce task killer belkide rehber ve telefon menüsüde orjinaldeki gibi kalmıştır diye düşündüm . Eğer öyleyse yüklemeyi düşünüyorum . Yardımcı olursanız sevinirim . Ben oyun oynamaktan sıkıldım artık ufak sürükleyici oyunları oynuyorum sadece oyuzden kasması çok mühim değil . Lütfen sayfayı açan arkadaşımız veya herhangi kullanan biri yardımcı olursa çok sevinirim . Şimdiden teşekkür ederim . Resimlerde gördüğüm kadarıyla gerçekten harika Emeğine Sağlık.

YeAT

Üye
Yardım edecek yok belliki

blackcat67

blackcat67

Üye
beyler bu rom güncel değil eski hatta çok eski diyebilirim en güncel stabil cm9 rc8 ve cm10 beta 1