Hocam suan note 5 edition var suan imei sebeke var. S5 yuklemistim ondada vardi hersey normal calisti. Bu romdada imei gozukuyor fakat sebeke yok. Bayadir ugrasiyorum bu konu uzerinde, 10 dan fazla yukledim romu denedim fakat sonuc yok.
Romun şuan 7,3,1 versiyonu çıktı ve onu kullanıyorum gayet stabil hatta stock romdan daha stabil bence şuana kadar hiç bir hata ile karşılaşmadım ve şimdiya kadar blispop qs rom blekota note romunu resurrectionremix muiu ve omni rom yükledim ama hiç biri bu rom kadar stabil çalışma arkadaşlar tavsiye ederim.
Sesini yükseltmeye gelince alsamixer programı ile yükseltebilirsiniz
Kullanım farklılıklarından kaynaklanıyor demekki siz benden daha tecrübelisiniz sonucta...
Eksik olan yanlarını paylaşırsanız sevinirim. Ama benim telde bi aksaklık yaşamadım hız geçişler oyunlar kamera internet olsun bir sıkıntı ile karşılaşmadım.
dokdo 7.3.1 kullanıyorum. Bir sıkıntı yoktu. Fakat 2 gündür facebook, instagram ve işbankası mobil uygulamasını açmaya çalıştığımda hata veriyor. donup kalıyor sonra kendiliğinden kapatıyor. sikil tekrar yüklemeyi denedim ama bir işe yaramadı. yine aynı. çözümünü bilen var mı?