Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RoM atıyordum ki ansızın yardıma ihtiyacım var ...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serhot2001
Üye
Konu Sahibi
RoM atıyordum ki ansızın yardıma ihtiyacım var ...
[/URL][/IMG]
rom yuklerken boyle oldu tekrardan romlamaya calısıyorum olmuyor recover ve download mod'a da girmiyor ne yapmam lazım ?
Cihaz : GT-9100G s2'nin başka bir versionudur !
waycell
Üye
ekran bu durumdayken programı aç tekrar yükle yazılımı olacaktır
RizeOnline
Üye
usb jig alabilirsen eğer onunla tekrar download moda alabilirsin. Eğer alma imkanın yok ise bir tane usb kablosunun ucunu kes 301k lık bir direnç al elektronikçiden ya da 1 adet 300k 1 adet de 1k lık direnci seri olarak bağlamalısın. İnternette aratırsan yapılışını görebilirsin ama Adana merkezde falansan telefonculardan 10Tl ye falan alabilirsin usb jig. Arkadaşın dediği gibi de programa devam et kaldığı yerden bazen devam ediyor.
Eğer program yemezse bilgisayarı kapat aç farklı bir usb portundan bağla telefonu o şekilde yiyor bazen.
serhot2001
Üye
Konu Sahibi
herseyi denedim ama usb jig denememiştim bir kaç kez daha boyle oldu odin devam etmişti ama şuanda samsung galaxy s II çıkıyor alta sarı ünlem var ve ekran 5 sn yanıyor sn sonra kapanıyor hep boyle devam ediyor. kernel dosyası atmıştım cihaza acaba bu durum nasıl duzelir ? :S
odin telefonu gormuyor
arnavutoglu
Üye
durumunun vahim hata sende ki Samsung Galaxy S2 GT 9100 icin olan romu yüklemeye calismissin
senin chiazin modeli Samsung Galaxy S2 GT9100G
ingilizcen varsa su konuyu bir incele saygilar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bosnags
Üye
dostum sim kartını ve bataryanı çıkar sim kartı tekrar takma.Odinle orijinal romu flasla olacaktır.Aynısı bana oldu youtube den bir video izledim oldu
serhot2001
Üye
Konu Sahibi
Tesekkur ederim youtubeden hangi videoyu izledin ? Link atar misin ?
iskoc46
Üye
Usb kasanin arkasinda mi?degilse arkasina bagla oyle dene olur
RizeOnline
Üye
Dostum sen en basitinden bir usb jig al en kolayı o. Hemen Download moda gecersin dogru romu yükleyincede sorunun çözülmüş olur.