şarj olarak çok iyi haklısın kardeşimde aklıma ufacık bi soru takıldı stock romun mu şarjı daha uzun gider bununmu? bide ayıp olmazsa latin sürümünü seçtim kurulumunda şarkı etkilermi? şimdiden teşekkürler
şarj aynı gider yani .Şarj olarak tabiki stock rom yani bi arkadaş yeni s3 mini aldı telefonla arada bi nete girmesiyle oyun oynaması mesajlaşması falan 2,5 gün gidiyor diyor . Bende baya şaşırdım .. sürümler hakkında bilgim yok ama mantıken düşündüğümüzde sürümler etkilemez yazılım aynı , programlar aynı , ram kullanımı aynı, performans aynıysa latin , çin , abd fark etmez diye düşünüyorumşarj aynı gider yani .
- - - Eklendi - - -
Ha bide teli kullanmadığım halde şarj çok yiyor diyen arkadaşlar varsa , fazla kullanmayan arkadaşlara 'ds battery saver programını öneriyorum tuş kilidini kapattığınız zaman teli derin uykuya alır gece 100 şarjla bırakıyorum sabah 98-97 şarj kalıyor baya etkili bi program ...

çok teşekkürler şimdide yedeğimi aldım paranoid android denicem :d
haklısınöd ne demek herzaman ... Böylesi siteleri hep taktir etmişimdir yardimlaştiğimiz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bişey yok...
şu anda en cazip i dmod benim için bakalım v7 çıkacak mıhaklısınşu anda en cazip i dmod benim için bakalım v7 çıkacak mı
biraz kullanayımda bi at düşünüyorum 
arkadaşlar modda klavye rengi beyaz olarak ayarlanmış nasıl değiştirebiliriz?
Wipe yapıyormusun