[rom][aroma][deodex]dmod V6-- S4 Theme&apps - Dmod Goes Opensource![24/06/2013]

Sponsorlu Bağlantılar

koko62002

Üye
deniyorum arkdaşlar cm mod a alışamamıştım bi türlü ve şarj sorunu vardı bakalım bbu nasıl olucak

smh60

smh60

Üye
Şarj bakımından memnun kalırsın bu romda

koko62002

Üye
şarj olarak çok iyi haklısın kardeşimde aklıma ufacık bi soru takıldı stock romun mu şarjı daha uzun gider bununmu? bide ayıp olmazsa latin sürümünü seçtim kurulumunda şarkı etkilermi? şimdiden teşekkürler

karasubasi

karasubasi

Üye
şarj olarak çok iyi haklısın kardeşimde aklıma ufacık bi soru takıldı stock romun mu şarjı daha uzun gider bununmu? bide ayıp olmazsa latin sürümünü seçtim kurulumunda şarkı etkilermi? şimdiden teşekkürler

Şarj olarak tabiki stock rom yani bi arkadaş yeni s3 mini aldı telefonla arada bi nete girmesiyle oyun oynaması mesajlaşması falan 2,5 gün gidiyor diyor . Bende baya şaşırdım .. sürümler hakkında bilgim yok ama mantıken düşündüğümüzde sürümler etkilemez yazılım aynı , programlar aynı , ram kullanımı aynı, performans aynıysa latin , çin , abd fark etmez diye düşünüyorum :) şarj aynı gider yani .

- - - Eklendi - - -

Ha bide teli kullanmadığım halde şarj çok yiyor diyen arkadaşlar varsa , fazla kullanmayan arkadaşlara 'ds battery saver programını öneriyorum tuş kilidini kapattığınız zaman teli derin uykuya alır gece 100 şarjla bırakıyorum sabah 98-97 şarj kalıyor baya etkili bi program ...

koko62002

Üye
Şarj olarak tabiki stock rom yani bi arkadaş yeni s3 mini aldı telefonla arada bi nete girmesiyle oyun oynaması mesajlaşması falan 2,5 gün gidiyor diyor . Bende baya şaşırdım .. sürümler hakkında bilgim yok ama mantıken düşündüğümüzde sürümler etkilemez yazılım aynı , programlar aynı , ram kullanımı aynı, performans aynıysa latin , çin , abd fark etmez diye düşünüyorum :) şarj aynı gider yani .

- - - Eklendi - - -

Ha bide teli kullanmadığım halde şarj çok yiyor diyen arkadaşlar varsa , fazla kullanmayan arkadaşlara 'ds battery saver programını öneriyorum tuş kilidini kapattığınız zaman teli derin uykuya alır gece 100 şarjla bırakıyorum sabah 98-97 şarj kalıyor baya etkili bi program ...

çok teşekkürler şimdide yedeğimi aldım paranoid android denicem :D

karasubasi

karasubasi

Üye
çok teşekkürler şimdide yedeğimi aldım paranoid android denicem :d

öd ne demek herzaman ... Böylesi siteleri hep taktir etmişimdir yardimlaştiğimiz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bişey yok...

koko62002

Üye
öd ne demek herzaman ... Böylesi siteleri hep taktir etmişimdir yardimlaştiğimiz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bişey yok...
haklısın :D şu anda en cazip i dmod benim için bakalım v7 çıkacak mı

karasubasi

karasubasi

Üye
haklısın :D şu anda en cazip i dmod benim için bakalım v7 çıkacak mı

Bencede dmod . Ama v7 nin çıkcağını sanmıyorum daha farklı bişey yapamazlarki telin desteği belli eşeği hızlı koşturabilirsin ama istediğini yap bi ata dönüştüremezsin :) biraz kullanayımda bi at düşünüyorum :)

hbwolf

Üye
arkadaşlar modda klavye rengi beyaz olarak ayarlanmış nasıl değiştirebiliriz?

smh60

smh60

Üye
Ben stock seçtim yinede s4 oluyo

halilyilmaz

halilyilmaz

Üye
bu romun otg desteği var mı ?

LordSeco35

Üye
arkadaşlar telefona yeniden rom atıp resetlemem gerekti cm 10.1 i falan yükleyebiliyorum fakat önceden yüklenen dmodu yükleyemiyorum nedeni ne olabilir lütfen yardım edin
yükleniyor fakat s3 mini yazısında kalıyor ilerlemiyor batarya çıkarıp taktım

smh60

smh60

Üye
Wipe yapıyormusun

LordSeco35

Üye
yapmıştım dostum ondan değilmiş.

1. advanced/wipe dalvik cache
  2. advanced/fix permissions
  3. wipe cache partition
  4. wipe data/factory reset.

1. format /cache
  2. format /system
  3. format /data

romdan sonrada

Sırasıyla

1. advanced/wipe dalvik cache
  2. advanced/fix permissions
yaptım düzeldi arkadaşlar.

Wipe yapıyormusun

serihan

serihan

Üye
wifi noktası olmanın çözümü ve daha saydam durum çubuğu gibi şeylerde var.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Birde bu romu deneyelim performans ve şarj dengededir inşallah.

Şuan kullanıyorum çok iyi performans açısından da sıkıntı yok.

Son düzenleme:
theeternal

theeternal

Üye
beyler şarj arttımı azaldımıbişe sorcam romu nasıl kurcaz garantı devam ederken gereklımı çalışmayan birşey varmı ve batarya performansı nasıl

geographerr

geographerr

Üye
Anasayfa düğmesi çalışmıyor çözümü biliyor musunuz?

theeternal

theeternal

Üye
Arkadaşlar rom gerçekten çok hoş fakat yüz kilidi gidiyor ben yüz kilidini sildi nasıl yükliycem ben