Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM] A5 Rom v1.1 (Galaxy S4 Mini) + Fix Dosyaları Eklendi 1.6.2015

Sponsorlu Bağlantılar

oguzxw

oguzxw

Üye
Beyler rom nasil bugun kuruluma gecicem onerirmisiniz kuriyimmi memnun kalirmiyim
Romdan Resimler...

Şarz Süresi İyi Yogun Kullandım Bugün Rom Hızlı Şimdilik İşimi Bugün Fazlasıyla Gördü Az Bişey Beyaz Yazı Sorunu Var Başka Kusurunuda Görmedim :D

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

baskahmet

baskahmet

Üye
Romdan Resimler...

Şarz Süresi İyi Yogun Kullandım Bugün Rom Hızlı Şimdilik İşimi Bugün Fazlasıyla Gördü Az Bişey Beyaz Yazı Sorunu Var Başka Kusurunuda Görmedim :D
Katılıyorum yoğun kullanmışsın
Oyun da var
4 saat kullanım gayet güzel

• Beğen
Tepkiler: oguzxw
baskahmet

baskahmet

Üye
adamda galba dokunmatik sorunu yaşamış stocktakinden felan daha az oluyor sorun :D rahatsızda etmiyor
Ben her romda pure kurduktan sonra dokunmatik sorunu daha da fazla oluyor.
Acaba neden o yüzden pure kurmadım daha..

by-pegasus

Üye
Romdan Resimler...

Nerelerde oluyor bu beyaz yazi
ve dokunmatik sorunu ne bu gune kadar hoc karsilasmadim

oguzxw

oguzxw

Üye
  • Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
Nerelerde oluyor bu beyaz yazi
ve dokunmatik sorunu ne bu gune kadar hoc karsilasmadim
Tabi karşılaşmazsın sen oyun delisi değilsin:)
Mesela dr drıvıng oynuyorsun 2 elle sağ alt köşe ve sol alt köşede gaz direksiyon vs var
İkisinide basıyorsun ama biri algılamıyor. Sonra dokunmatik deliriyor. 5-6 saniye sonra geçiyor
Beyaz yazı önemsiz yerlerde..

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
@oguzxw kardeşim sendeki s5 klavye ahmettekinin aynısımı

oguzxw

oguzxw

Üye
@oguzxw kardeşim sendeki s5 klavye ahmettekinin aynısımı
hayır xda daki klavyeyi attım ben o diger romdan portlamış romu kurdugunda ilk aç teli klavyeyi türkçesini indir sonra s5 klavye yap
rom kuruldugunda sound quality fixi at sonra tel açılsın klavye tr yap sonra kur anladınmı :D

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
hayır xda daki klavyeyi attım ben o diger romdan portlamış romu kurdugunda ilk aç teli klavyeyi türkçesini indir sonra s5 klavye yap
rom kuruldugunda sound quality fixi at sonra tel açılsın klavye tr yap sonra kur anladınmı :D
Oğuz ben s3 e portlanan s6 romu indirdim mesajlar ve dosyalarımı alcam tam s6 yapmışlar uygulamaları :) güzel olcak
Edit:Çalışmadı sanırım lollipop istiyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: oguzxw
oguzxw

oguzxw

Üye
Oğuz ben s3 e portlanan s6 romu indirdim mesajlar ve dosyalarımı alcam tam s6 yapmışlar uygulamaları :) güzel olcak
Edit:Çalışmadı sanırım lollipop istiyor
la s3 rom versiyon 4.4.4 o nasıl lolipop olsun yada lolipopu nasıl s3 e koysunlar la bu s3 e yapılanları niye bize yapmıyorlar bizede lolipop tabanlı samsung yapsınlar

baskahmet

baskahmet

Üye
la s3 rom versiyon 4.4.4 o nasıl lolipop olsun yada lolipopu nasıl s3 e koysunlar la bu s3 e yapılanları niye bize yapmıyorlar bizede lolipop tabanlı samsung yapsınlar
La bende bunu anlamıyom s3 e lollipop uygulamalı 4.4.4 yapıyo geliştiriciler
S6 klavyesi bile var ama bizim roma atınca çalışmıyor nası oluyo lan bu :hmmm

oguzxw

oguzxw

Üye
La bende bunu anlamıyom s3 e lollipop uygulamalı 4.4.4 yapıyo geliştiriciler
S6 klavyesi bile var ama bizim roma atınca çalışmıyor nası oluyo lan bu :hmmm
s3 e 4.4.4 nasıl geldi bide o var 4.3 deydi bunlar :/

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
bende bu roma geçiyorum tekrar :)