YuKa
Üye
Cok iyi şarji var. 9 saat bekleme hsüresinde %8 gitti. (50 uygulama kurulu.) cpu ayarini düşürerek tasarruf yapabilirsiniz. Multitasking mükemmel. Bildirimler anında geliyor ve takılma donma yok. Ekran süresi de baya iyi geliyor. İnternette dolasmada felan 4 5 saat şarj gidiyor. Ortalama kullanımda. 2 gün gider. Boeffla kerneli tavsiye ederim bu arada. Klavyede de lg nin kendi klavyesi var. Rakamlar üstte modu da var ayrıca. Cm11 için port edilmiş sony kamera ve samsung tw'yi de kurabilirsiniz.Hocam son sürüm ile birlikte şarj durumu nasıl? Şu an en iyi haliyle 4 saat 30 dakika gördüm romda. Kitkat/LP farketmez kullandığım cyanogen vb romlarda en fazla 2-3 saati görebiliyordum(kernel fark etmiyor) Kötüys denemeyelim...
Aynen temasek i bede seviyorum cok hos ama bliss pop 3.6 daha stabilBu arada illa lollipop kurucaksaniz temasek cm12.1 veya normal cm12.1 romunu kurun.
Sen son surumumu indirdin bende son surum varda cok kasma var dedigim gibiCok iyi şarji var. 9 saat bekleme hsüresinde %8 gitti. (50 uygulama kurulu.) cpu ayarini düşürerek tasarruf yapabilirsiniz. Multitasking mükemmel. Bildirimler anında geliyor ve takılma donma yok. Ekran süresi de baya iyi geliyor. İnternette dolasmada felan 4 5 saat şarj gidiyor. Ortalama kullanımda. 2 gün gider. Boeffla kerneli tavsiye ederim bu arada. Klavyede de lg nin kendi klavyesi var. Rakamlar üstte modu da var ayrıca. Cm11 için port edilmiş sony kamera ve samsung tw'yi de kurabilirsiniz.
Bu arada bu yazdigim kasmalar gapps yokken gapps kursam kim bilir ne olacakTekken 6 performansi baya dusdu minecraft zaten acilmiyor romda da kasmalar var ses paneli ölü gibi
Aynen temasek i bende seviyorum cok hos ama bliss pop 3.6 daha stabil
Sen son surumumu indirdin bende son surum varda cok kasma var dedigim gibi
ben almamisdimYükleyen arkadaşlar en son güncel romu kurduktan sonra tel açılıp kapanaırken sizdede malesef ayarlar durdu hatası oluyormu ?
cevap için teşekkürler peki güncel romun üstüne gaps dosyasınıda kurdunuzmu yoksa sadece rom dosyasınımı kurdunuzben almamisdim
gapps siz kullandim ve stabilite berbat gapps kursam stock dan beter olacak heraldecevap için teşekkürler peki güncel romun üstüne gaps dosyasınıda kurdunuzmu yoksa sadece rom dosyasınımı kurdunuz
teşekkür sıfır sorunlu hangi romu önerirsiniz?gapps siz kullandim ve stabilite berbat gapps kursam stock dan beter olacak heralde
0 sorun diye birsey yok oncelikle onu aklindan cikar yada ben bulamadim suan xda dan yeni bir rom buldum onu deniyecegim zaten guzelse burayada konu acicam onun disinda favorim bliss pop 3.6 son degil ondan bi onceki surum 10 numara valla harika birsey ondan sonraki en iyiside temasek cm 12.1 bunlar i siddetle tavsiye ederim dedigim romda guzel cikarsa acicagim konuya senide etiketlerimteşekkür sıfır sorunlu hangi romu önerirsiniz?
bahsetiğin romların linkini verebilirmisin bir deneyeyim0 sorun diye birsey yok oncelikle onu aklindan cikar yada ben bulamadim suan xda dan yeni bir rom buldum onu deniyecegim zaten guzelse burayada konu acicam onun disinda favorim bliss pop 3.6 son degil ondan bi onceki surum 10 numara valla harika birsey ondan sonraki en iyiside temasek cm 12.1 bunlar i siddetle tavsiye ederim dedigim romda guzel cikarsa acicagim konuya senide etiketlerimhaberin olur
Denedim belli bir uygulama sayısından sonra kasiyor11de bakarim saol da 12.1 de iyi dir hani denemediysen tavsiye ederim
bekle az geliyor
bir temizlik yaptinmi pekiDenedim belli bir uygulama sayısından sonra kasiyor
Evet buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buydu sanirim temasek cm12.1
bir temizlik yaptinmi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?