meyrock
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yenidenkamera hatası alıyorum nasıl halledicem bi çözüm var mı
Yeniden
Wipe system,
wipe data,
Wipe cache,
Wipe dalvik yapın.
- romu flashlayın
- sonra gapps flashlayin
- Wipe cache
- Wipe dalvik cache yapın sorun düzelecektir.
Kurulum yaparken Mega wipe yapmayın...
justarchi diye bir kamera fix vardı. onu bulursan flashla. 4.4.2 ve 4.4.4 de denedim başarılı sonuç aldim. bi araştır. ben bulursam haber veririm sana...hep böyle yapıyorum değişen bişi yok. kamera çalışıyor bi zaman sonra hata veriyor rest attınca duzeliyor sonra yine aynısı. ilgin için teşekkür ederim.
cm 12.1 sürümünü kullanıyorum şuan bi kaç tane denedim öyle sıkıntı cıktı.justarchi diye bir kamera fix vardı. onu bulursan flashla. 4.4.2 ve 4.4.4 de denedim başarılı sonuç aldim. bi araştır. ben bulursam haber veririm sana...
google kamera var suan zaten değişen bişi yok senin dediklerinide denicem şimdi.bahsettigim fix lollipop lara olmayabilir.
alternatif olarak camera mx var google play den indirebilirsin.
veya google camera,
360 camera... gibi...
resurrection un kamera fix dosyası buyruncm 12.1 sürümünü kullanıyorum şuan bi kaç tane denedim öyle sıkıntı cıktı.
google kamera var suan zaten değişen bişi yok senin dediklerinide denicem şimdi.
beyler ben telefonu sessize almak icin profile scheduler kullaniyordum, ama suanda lollipop la uyumsuz olduğunu gordum. 1_2 uygulama daha denedim ama yine uyumsuz. oneriniz var midir? ses acma kapama tusu dışında
Bağlı oldugunuz gsm operatörünün internet ayarlarını alınız...Ne yapmam lazim
ilginçtir slider widgeti yükledim, profile scheduler da çalışmaya başladı şimdi. Sizlere de tavsiye ederim iyi programdır. ses parlaklık vs duzeylerini bir trigger la ayarlayabiliyorsunuz ve takvime koyuyorsunuz. Bu arada resurrection remix ten memnunum her güncellemede gapps kurmak dışında bi sıkıntı görmedim, stabilligi onceki kullandığım romdan daha iyi. ne dersiniz marshmallow lu s3 umuz olur mu?
denedin mi dostum nasıl?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gapps falan çıkmadı daha diye yüklemedim. ama xda yorumlarında 5.0 çıktığı ilk zaman gibi sanırım hatalar var ama çalışıyor galibadenedin mi dostum nasıl?
ben romu denedim açılış animasyonunda kalıyor haberin olsunben bi deniyim hele nasılmış diye.... gapps olarak eski sürümü kullansam yüklenirmi
Den bu kadar mi sirf bunun icin cm 11 attim benBağlı oldugunuz gsm operatörünün internet ayarlarını alınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?