Galaxy S4 i9500 [ROM] [5.0.2] Aurora S6 Port V7.0 [28/08/2015]

Sponsorlu Bağlantılar

fakqull

fakqull

Üye
    Konu Sahibi
[ROM] [5.0.2] Aurora S6 Port V7.0 [28/08/2015]
Arkadaşlar Aurora Port daha önce paylaşılmış fakat sürümü çok eski adamlar neredeyse her hafta güncelleyerek yeni portu yayınlıyorlar...

Yukarıdaki linkten Aurora S6 Port'un v7.0 sürümüne ulaşabilirsiniz...

Yükleme işlemlerini forum.xda-developers adresinden kopyalarak paylaşıyorum konu ile ilgisi olan herkes rahatça anlayabilir...
- Download and install the latest version of CWM or Phliz Recovery or TWRP
- Put the ROM in the phone "internal memory" or "external memory"
- In Recovery Install (TWRP)/Install from zip file(CWM or Phliz)
- Select the ROM and install
- Wipe Data/Cache
- Restart and enjoy

devilmy

devilmy

Üye
6.1 versiyonunu kullaniyorum s6 havasi veriyor

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Bunu yüklemek icin root atmak mı gerekiyor peki

fakqull

fakqull

Üye
    Konu Sahibi
Evet telefonun Rootlu olması gerekiyor... Rootsuz Samsung Makyajsız Kadına benzer :)

ykpknl

ykpknl

Üye
kullananlar nası iymi şarj falan nası kasmalar falan varmı çalışan çalışmayan neler var her çıkan güncellemeyi yüklemeye gerek varmı bide şu anki stabil değlmi ?

fakqull

fakqull

Üye
    Konu Sahibi
Ben gayet memnunum şarj konusunda orjinal rom ile aynı bi sıkıntı yaşamadım...Kasma donma yapmıyor...Çalışmayan özellik ise kamerada bazı modlar,çalışması zaten beklenemez Samsung'un Galaxy s6 için geliştirdiği özel modlar olduğu için..

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Ben gayet memnunum şarj konusunda orjinal rom ile aynı bi sıkıntı yaşamadım...Kasma donma yapmıyor...Çalışmayan özellik ise kamerada bazı modlar,çalışması zaten beklenemez Samsung'un Galaxy s6 için geliştirdiği özel modlar olduğu için..
Hocam xposed yükleyebildin mi ben bi türlü yükleyemedim framework hata veriyor çalışmıyor bi türlü

ahmetsuha525000

Üye
Hocam ben bunu kurdum ama sol tuş son çalışan uygulamaları gösteriyor. Onu düzeltme ihtimalimiz var mı?

fakqull

fakqull

Üye
    Konu Sahibi
Xposed yüklemedim malesef... Sol tuş Galaxy s6 da son uygulamaları gösterdiği için Romda da bu şekilde yapılmış