safo95
Üye
-
Konu Sahibi
-
şarj süresi olarakta 3g-parlaklık orta ayar-mesaj-müzik kullanarak fu ll time 15-16 saat gidebiliyor..
Teşekkürler...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBuradaki kamera uygulamasını yüklerseniz kameranın yeşil olması sorunu çözülüyor.
Fakat iki adet kamera uygulaması olacaktır yazılımın kendisinde olan kamera uygulamasını titanium backup pro ile kaldırabilirsiniz.
build.prob dosyasını düzenleyebilmek için Mi File Explorerden Root>system>build.prob yolunu takip ederek düzenleyebilirsiniz.# Change to 1 for swapping SD Cardsswap olayını yapamadım ayrıntılı anlatabilir misiniz
bataryanda eskimiş olabilir bende o kdrda su gibi gitmiyor 2g ve wifi açık orada ss lerle belirttim ...Teşekkür ederim hallettim.
Bu arada şarj felaket çabuk bitiyor sizde de öyle mi? Şarj için yapabileceğimiz birşey var mıdır?
bataryanda eskimiş olabilir bende o kdrda su gibi gitmiyor 2g ve wifi açık orada ss lerle belirttim ...
Şu anlık kernel yükleyebilirsin. Grennify kullanabilirsin. Senkronizasyonu kapatabilirsin. Mobil veri kullanıyorsan 3g den 2g ye çevirebilirsin. Yapılacak bişey yok şu anlık ilerki sürümlerde daha çok dayanacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?