cavciv Üye çomolokko' Alıntı: ön kamera çalışıyor mu arkadaşlar görüntülü konuşma için? başka bi soru daha görüntülü konuşmada on kamera çalışmıyorsa bile arka kameraya geçilebiliyo mu? Genişletmek için tıkla ... Hocam görüntülü konuşma varmı( cm9 da)
çomolokko' Alıntı: ön kamera çalışıyor mu arkadaşlar görüntülü konuşma için? başka bi soru daha görüntülü konuşmada on kamera çalışmıyorsa bile arka kameraya geçilebiliyo mu? Genişletmek için tıkla ... Hocam görüntülü konuşma varmı( cm9 da)
anık Üye Konu Sahibi cavciv' Alıntı: Hocam gapps dosyasi nerde göremedim Genişletmek için tıkla ... gapps dosyası yok direk kurabilirsin
cavciv' Alıntı: Hocam gapps dosyasi nerde göremedim Genişletmek için tıkla ... gapps dosyası yok direk kurabilirsin
çomolokko Üye rom sorunlu açılmıyor samsung yazısında takılıyor başka rom denedim bende mi sorun var diye diğer romlar açılıyo.
rom sorunlu açılmıyor samsung yazısında takılıyor başka rom denedim bende mi sorun var diye diğer romlar açılıyo.
anık Üye Konu Sahibi çomolokko' Alıntı: rom sorunlu açılmıyor samsung yazısında takılıyor başka rom denedim bende mi sorun var diye diğer romlar açılıyo. Genişletmek için tıkla ... Factory Reset yaptınmı?
çomolokko' Alıntı: rom sorunlu açılmıyor samsung yazısında takılıyor başka rom denedim bende mi sorun var diye diğer romlar açılıyo. Genişletmek için tıkla ... Factory Reset yaptınmı?