Bysalih41
Üye
-
Konu Sahibi
-
Grenify markette var walkmani bi ara upload ederim root explorer veya es dosya yukleyicisi ile atabilirsin systemehocam bende de toucwiz3 var telefonumda uygulamalar falan var tekrardan yüklemek istemiyorum hafıza kartım 1 gb lık olduğundan yedek de alamıyorum walkman uygulaması ve greenify fu ll uygulamasını nasıl yapabilirim link atar mısınız ?
Rica ederimtamam hocam sağolun bu arada walkman buldum indiriyorum teşekkür ederim
Yorumlarini bekliyorumTouchwiz nerde ben orda.İndiriyorum şuan bakalım nasıl. Walkman Player indirmek isteyenler buradan istediğiniz sürümün walkman versiyonunu indirebilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rom yaptigimi degil editledigimi soyledim zaten ama tsklr buda senin fikrin saygi duyuyorumroma kernel gapps tema walkman ücretli uygulama kurup backup alan konu açıp yayınlıyor
yorum sadece bu konuya değil
Sarj bende gayet iyi suan kullaniyorum bu romu zaten ama greenify ayarlarini yaptin mi birde perf ayarlariniŞarjı nasıl diye dosyanı restore yaptıktan sonra telefonu açtım ve şarjım yüzde 40 tı. 36 dakikada yüzde 6 şarjım gitti hiç ellemeden
Şarjı nasıl diye dosyanı restore yaptıktan sonra telefonu açtım ve şarjım yüzde 40 tı. 36 dakikada yüzde 6 şarjım gitti hiç ellemeden
Sarj bende gayet iyi suan kullaniyorum bu romu zaten ama greenify ayarlarini yaptin mi birde perf ayarlarini
Olurmu sonucta elestri yapman cok iyi olur benim icin hatali yani varsa duzeltmek icin elimden geleni yaparim @sir mordred usta hakli olabilir ama ben yinede tekrar kontrol ediyorumSio 1.4mhz kmler aktif zram devre disi lulzactive. Henuz program yuklemedihim icin greenify i kullanmadim. Lulzactive den supheleniyorum intreactive yapiyorum simdi.Kardeş kusura bakma olumsuz yönde oy verdim teldeyim o sırada. Sonuç olarak romu beğendim ne de olsa s4 launcher var.
avi. uzantılı videoları çalıştıramıyorum hangi program işimi görür?Olurmu sonucta elestri yapman cok iyi olur benim icin hatali yani varsa duzeltmek icin elimden geleni yaparim @sir mordred usta hakli olabilir ama ben yinede tekrar kontrol ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?