[ROM][4.1.2]Galaxy W Paranoid Android Jellybean 2.99

Sponsorlu Bağlantılar

slvestre-99

Üye
    Konu Sahibi
[ROM][4.1.2]Galaxy W Paranoid Android Jellybean 2.99
Bu romda hersey calisiyor aslında guzel bir rom denemenizde fayda var 1 ay once felan cikmisti ama kimse paylasmamisti.

Not:Kurulumu cm9 kurulumu ilr aynidir

Rom:
Jb Gapps:

Kurulum Adimlari:
1.cwm yi acin(ses acma+orta tus+güc tusu)
2.cwm den backup and restore/backup ile tam bir yedek alin (isteyen yedek alir istemeyen almaz bu size bagli)

3.wipe data/wipe cache/advanced-wipe dalvik cache/mount and storage-format system yolunu izleyin

4.ana menuye gelin install zip from sd card

5.rom ve gapps dosyalarini hangi klasore yada köke attiysaniz oradan yukleyin ilk once romu sonra gapps yukleyin

Orjinal konu:

Bilgi:Romu 1 saat kullandim fazla ozelliklerine bakamadim baktigimda tablet ui modu diye bise vardi ekrani kucultebilirsiniz size resimde verdigim gibi resimleri ve youtube videolarini 3boyutlu yapabilirsiniz ve programlari ayarlardan detayli bilgilerine ve ayarlarina bakabilirsiniz programin

• Beğen
Tepkiler: venezual

Şehriyar

Şehriyar

Üye
:tşk:

-Emre

-Emre

Üye
hersey derken? görüntülü görüşme yoktur heralde..

Dejavuex

Dejavuex

Üye
eksik var mı ? stabilliği nasıl bilgi verirsen ona göre kuralım :)

venezual

venezual

Üye
İyi günler deneyen arkdaş varmı ona göre yükleyilim veya önerebilceginiz strabil calışan Rom önerebilirmisniz 3-4 tane rom yükledim tatmin olmadım

-Emre

-Emre

Üye
şuan için en iyisi cm9 =)

venezual

venezual

Üye
Rom yükledim hoşuma gitti next laun. kurdum harika oldu ama sölebir sorun var telefon actıgımda 3g baglanmıyor baglantılara girdigimde mobil ag görünmüyo sonra ucuş moduna aldım tekrar normal moda cevirdim ag geldi olayı öle cözdüm
slim jeal yüklemiştim onda sorun yaşadfım bakam bunda yaşayacakmıyım gayet güzerk denemnizde fayda var diyorum anlatmakla olmuyo mutlaka denemek lazım çünkü büsürü rom yükledim usanmıştım artık :D çok teşekkürler hocam eline saglık
kolay gelsin herkeze

sadikbircan

Üye
Anlatım için cm9 konusundaki anlatım videosunu eklemenizi öneririm.Daha önce rom kurmayanlara yardımcı olabilir.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca paylaşım için teşekkürler ve bilmeyenler için paranoid romun kendine ait özelliklerini eklerseniz iyi olur.Alternatiflerin artması güzeldir birisi eklesin diye beklemeyin xda'da yeni bişeyler gören paylaşsın.

slvestre-99

Üye
    Konu Sahibi
Anlatım için cm9 konusundaki anlatım videosunu eklemenizi öneririm.Daha önce rom kurmayanlara yardımcı olabilir.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca paylaşım için teşekkürler ve bilmeyenler için paranoid romun kendine ait özelliklerini eklerseniz iyi olur.Alternatiflerin artması güzeldir birisi eklesin diye beklemeyin xda'da yeni bişeyler gören paylaşsın.

rica ederim aslinda 5 gun once acmistim konuyu ama tapatalkda sorun vardi ozelliklerinide ekleyebilirim belki

- - - Eklendi - - -

aslinda en iyisi cm9 bende onu kullaniyorum ama bilgi olsun diye size veriyim dedim size gore degisik olabilir ama bence cm9 dan sonra en iyi rom budur

slvestre-99

Üye
    Konu Sahibi
eksik var mı ? stabilliği nasıl bilgi verirsen ona göre kuralım :)

Stabilligi iyi cm10 alpha 3 den daha hizli kullanisli gunluk kullanimada uygun

- - - Eklendi - - -

Rom yükledim hoşuma gitti next laun. kurdum harika oldu ama sölebir sorun var telefon actıgımda 3g baglanmıyor baglantılara girdigimde mobil ag görünmüyo sonra ucuş moduna aldım tekrar normal moda cevirdim ag geldi olayı öle cözdüm
slim jeal yüklemiştim onda sorun yaşadfım bakam bunda yaşayacakmıyım gayet güzerk denemnizde fayda var diyorum anlatmakla olmuyo mutlaka denemek lazım çünkü büsürü rom yükledim usanmıştım artık :D çok teşekkürler hocam eline saglık
kolay gelsin herkeze

rica ederim 3g problemi bende yoktu bilmiyorum bir fikrim yok

- - - Eklendi - - -

İyi günler deneyen arkdaş varmı ona göre yükleyilim veya önerebilceginiz strabil calışan Rom önerebilirmisniz 3-4 tane rom yükledim tatmin olmadım

bu rom tavsiye olabilir size kullanisli ama tek sorunu bataryasi cabuk bityor

venezual

venezual

Üye
Bu roma oygun kernal önerebilirmisiniz bildiginiz varsa işlemci hızı yükseltmeyi planlıyorum
şarj için çözümü buldum sanırım :D

sadikbircan

Üye
Bu çözüm uzun zamandır var.Ama arka tarafın bu şekilde kabarık durması pek hoş değil.

mudem3333

mudem3333

Üye
Bu rom bende birçok hata verdi tavsiye etmiyorum external_sd hatalı dedi sonra gördü ama klasörleri açmadı boş gösterdi diğer tarafta dolu gösteriyordu apn yazamadım kayıt oluşturmuyor blututu çalışmadı bilgisayada sadece yığın belleğini gördü kamerası iğrenç iki defa kurmama rağmen hatalar devam etti orjinal sürüm üzerine kurdum hatam varsa mesaj atın lütfen

slvestre-99

Üye
    Konu Sahibi
Bu rom bende birçok hata verdi tavsiye etmiyorum external_sd hatalı dedi sonra gördü ama klasörleri açmadı boş gösterdi diğer tarafta dolu gösteriyordu apn yazamadım kayıt oluşturmuyor blututu çalışmadı bilgisayada sadece yığın belleğini gördü kamerası iğrenç iki defa kurmama rağmen hatalar devam etti orjinal sürüm üzerine kurdum hatam varsa mesaj atın lütfen

walla kardes olabilr bende olmadi bi sorun sen romu kurarken wipe islemlerini yapmadiysan ondan olabilr

- - - Eklendi - - -

walla kardes olabilr bende olmadi bi sorun sen romu kurarken wipe islemlerini yapmadiysan ondan olabilr

mudem3333

mudem3333

Üye
Yazdığı gibi yaptım ama vauepack güncellemesi olan orjinal romun üzerine kurdum sorun çıkartabilir mi sizce

hakan572123

Üye
bu romda vysnc varmı? cm10alpha3ten daha iyi mi?kamera düzgün çalışıyormu?

- - - Eklendi - - -

bu romda vysnc varmı? cm10alpha3ten daha iyi mi?kamera düzgün çalışıyormu?
vysnc varsa yükliycem

- - - Eklendi - - -

Bu roma oygun kernal önerebilirmisiniz bildiginiz varsa işlemci hızı yükseltmeyi planlıyorum
şarj için çözümü buldum sanırım :D

ne çözümü o resme baktım ama anlamadım açıklık getirirmisiniz?

- - - Eklendi - - -

mesela bu roma yüz tanıma ile kilit açma olsaymış güzel olurmuş

- - - Eklendi - - -

benim kendi fikrim bence cyanogenmod alpha 3 kernel 3 daha iyi bununla karşılaştırmak gerekirse

blackcat67

blackcat67

Üye
rom'u kullanan varmı hala ?

bensukru

Üye
şuan için en iyisi cm9 =)

Cm 9 en iyisiyse yandik. Bn cm9 yuklemistim hiz ve performans isteyen hic dusunmesin yuklesin cunku tel firtina gibi oluyor cok hizlaniyor. asphal7 modern combat 3 gibi agir oyunlari oynarken cikis yapiyirm oyuna 5sn. telefon kendine gelemiyo 2.3.6 da. ama cm9 şak diye masa ustu geliyor o cok hosuna gitmisti. eksik yanlari kamera menusu arama menusu igrenc hele arAma menusunden bi numara silmk istesen tek tek izib vermiyor ya hepsini siliyor yada hic. goruntulu konusma yiktu ki en can sıkıci olani o. Ve sarji iciyordu resmn. ben bu eksikleri icin geri orj. roma dondum. bu dorunlar acaba jellybean de de aynimi kullananlar bilgi versede ona gore kursak. iyi forumlar.

cabır

Üye
arkadasalr bu rom da indirme yaparken hata ve google play yuklumu

Üst Alt