slvestre-99
Üye
[ROM][4.1.2]Galaxy W Paranoid Android Jellybean 2.99
Bu romda hersey calisiyor aslında guzel bir rom denemenizde fayda var 1 ay once felan cikmisti ama kimse paylasmamisti.
Not:Kurulumu cm9 kurulumu ilr aynidir
Rom:
Jb Gapps:
Kurulum Adimlari:
1.cwm yi acin(ses acma+orta tus+güc tusu)
2.cwm den backup and restore/backup ile tam bir yedek alin (isteyen yedek alir istemeyen almaz bu size bagli)
3.wipe data/wipe cache/advanced-wipe dalvik cache/mount and storage-format system yolunu izleyin
4.ana menuye gelin install zip from sd card
5.rom ve gapps dosyalarini hangi klasore yada köke attiysaniz oradan yukleyin ilk once romu sonra gapps yukleyin
Orjinal konu:
Bilgi:Romu 1 saat kullandim fazla ozelliklerine bakamadim baktigimda tablet ui modu diye bise vardi ekrani kucultebilirsiniz size resimde verdigim gibi resimleri ve youtube videolarini 3boyutlu yapabilirsiniz ve programlari ayarlardan detayli bilgilerine ve ayarlarina bakabilirsiniz programin
Not:Kurulumu cm9 kurulumu ilr aynidir
Rom:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Jb Gapps:
Kurulum Adimlari:
1.cwm yi acin(ses acma+orta tus+güc tusu)
2.cwm den backup and restore/backup ile tam bir yedek alin (isteyen yedek alir istemeyen almaz bu size bagli)
3.wipe data/wipe cache/advanced-wipe dalvik cache/mount and storage-format system yolunu izleyin
4.ana menuye gelin install zip from sd card
5.rom ve gapps dosyalarini hangi klasore yada köke attiysaniz oradan yukleyin ilk once romu sonra gapps yukleyin
Orjinal konu:
Bilgi:Romu 1 saat kullandim fazla ozelliklerine bakamadim baktigimda tablet ui modu diye bise vardi ekrani kucultebilirsiniz size resimde verdigim gibi resimleri ve youtube videolarini 3boyutlu yapabilirsiniz ve programlari ayarlardan detayli bilgilerine ve ayarlarina bakabilirsiniz programin

çok teşekkürler hocam eline saglık