windsson
Üye
-
Konu Sahibi
-
Şuan yükledim görünüm olarak hoş öyle s3'ün görünümü kullanılmış ama kasma yok şuan uygulamaları felan yükleyince ne hal alıcak bakalım sonuçları yazıcam
+
Oyun performansı aynı çok farklı birşey yok.
cm9 stabil sürümü gelene kadar idareten (2-3 hafta sonra nightly sürümü gelicek zaten ) kullanılabilir
Kesinlesti mi nigtly surumun tarihi
İnsallah gelir ya. Gelsin ama yaaaa en buyuk hediye olur bizim icin :-)
yaklaşık 4 gün oluyor deneyeli ancak hiçbir uygulamanın crash verdiğini görmedim.çof fazla eklenti bulunmadığı için sistem biraz daha rahat ve launcher bana apex launchere göre daha başarılı ve hafif geldi ben sevdim ha ayrıca üzerinde gelen kamera programı yerine camera360 adlı programı öneririm playstoreden ücretsiz indirebilirsiniz...Paylaşım için teşekkürler.Çoğu romu denedim demişsiniz bu romu eğer sade cm9b4 ile kıyaslarsak nasıl bir performansı var?Genelde s3 arayüzü,sesleri vs performansı düşüren romlar gördüm.Eğer bu rom onlardan biri değilse denicem.
Arkadaslar aslinda 1.8 surumu paylasilmis ben. İndirdim ama acilis ekraninda takiliyodu galiba tam olmamis linki paylasirim suanda telden girdigim icin paylasamiyorum dead trigger highte kasmiyo bende 1.7 surumde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?