Robodef Pro 1.0.1 s60v5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tayrebaz

Üye
    Konu Sahibi
Robodef Pro 1.0.1 s60v5

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Tuba

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler

x-scarface

x-scarface

Üye
emeğine sağlık

msnhell

Üye
kardes guzel duruyı ama bu jad bize jar uzantılısı lasım o yok mu.

tayrebaz

Üye
    Konu Sahibi
kardes guzel duruyı ama bu jad bize jar uzantılısı lasım o yok mu.

Kardeş dosya zaten jar indirdikten sonra yeni isim ver seçeğiyle 'jad'ı 'jar' yap. Benim internet paketim bittiği için uzantıyı değiştirip upload edemedim.

marist

marist

Üye
Tşk ederim.

msnhell

Üye
o zaman ellerüne sağlik kardesim.. Ama o resimlerdeki oyunla inen oyun aynı değil. İnen oyunu gecen sene bitirdim. Bu agry bird gibi oyunda gectıkce aldıgın yıldızlı felan ya ole sandım. Gercı bıraz arastırdım o resımdekı oyun 1 . 3 mb felan ıyı olabılır cepten gırıyorum evden bakıcam kalın saglıcakla..

tayrebaz

Üye
    Konu Sahibi
o zaman ellerüne sağlik kardesim.. Ama o resimlerdeki oyunla inen oyun aynı değil. İnen oyunu gecen sene bitirdim. Bu agry bird gibi oyunda gectıkce aldıgın yıldızlı felan ya ole sandım. Gercı bıraz arastırdım o resımdekı oyun 1 . 3 mb felan ıyı olabılır cepten gırıyorum evden bakıcam kalın saglıcakla..

Kardeş ben oyunu sadece denedim, ayrıntılı incelemeye pek vaktim olmadı. resimler indirdiğim sitede olduğu için kullandım

- - - Eklendi - - -

emeğine sağlık

Önemli değil

- - - Eklendi - - -

:rica:

goktas19

goktas19

Üye
Teşekkürler :tşk:

balcolu

balcolu

Üye
Teşekkürler

msnhell

Üye
linkteki oyun eski ama resimdeki oyun yeni . Ben arastırdım bu oyun var link bulamadım bulan arkadas buraya upload etmeden dırek maxicepten tıkla indir usulu yapıp yukleyebilir mi. Tesekkürü eksik etmem.

tayrebaz

Üye
    Konu Sahibi
linkteki oyun eski ama resimdeki oyun yeni . Ben arastırdım bu oyun var link bulamadım bulan arkadas buraya upload etmeden dırek maxicepten tıkla indir usulu yapıp yukleyebilir mi. Tesekkürü eksik etmem.

Kardeş bahsettiğin oyunun adı ne? sen adını söyle ben bulurum.

x-scarface

x-scarface

Üye
defence dictator diye bişeydi galiba ben oynadım bu oyunu :hmmm

msnhell

Üye
adı robodef ama resimdeki oyun farklı bir versiyon.. yazdına gore 1.01 ..... Farklı bı oyun oncekı guzeldı ama cırt dıe bıttı...

Preloader

Preloader

Üye
:tşk: ;)

Emip

Emip

Üye
teşekkürler

Remember Me

Remember Me

Üye
:tşk::oke:

tayrebaz

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

kerem16565

Üye
tsk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...