Robinho Beşiktaş'a haber yolladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Robinho Beşiktaş'a haber yolladı

Beşiktaş’ta Robinho için tüm imkanlar seferber ediliyor... Başkan Yıldırım Demirören’in bizzat yürüttüğü Robinho transferi için Kartal’ın hocası Bernd Schuster bir kez daha devreye girdi. Brezilya Milli Takımı ile 2010 Dünya Kupası’nda yer alan Sambacı’yla Alman teknik adam bir telefon görüşmesinde bulundu.

Siyah-Beyazlı renklere gönül veren taraftarların haber beklediği Brezilyalı süperstardan olumlu yanıt geldi. Robinho’nun, Schuster’e, “Senin olduğun her takıma gelirim. Sana güvenim tam. Ancak bonservisimin bulunduğu Manchester City’nin henüz nasıl bir karar verdiğini bilmiyorum. Benim düşüncem, kesinlikle İngiltere’den ayrılmak. Şimdi Afrika’da Dünya Kupası’nı kaldırmak istiyorum. Şampiyona bitsin, çok daha net konuşuruz. Ama benim tarafımdan sorun olacağını düşünmeyin. Seve seve gelirim” dedi. Bu arada Beşiktaşlı yöneticiler M. City’nin profesyonel idarecilerinin yanı sıra, kulübün Arap asıllı sahiplerine de ulaşmaya çalışıyor.

aLone

aLone

Üye
e bitti kupa siz için gel artık:D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
o golü atmasa ne güzel olucaktı :ehe fiyat arttırır o gol :ehe elenmesi iyi oldu :eller:

aLone

aLone

Üye
he valla çaktı golü:D aman geliversin 1 yıllığına kiralık nolur yani:ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bu adam gelirse zor ama ne bahane bulacaklar merak ediyorum :d: :d:

aLone

aLone

Üye
gelcek bence içime doğdu:D yok ya bulurlar bişey onada:D konudışına bak bi halit abi Q7'nin videosunu koydum laf edenlere:D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe neler bulurlar neler :d:

gördüm kardeşim kendini kanıtlamış adam ağzımıza alırken düşünmek lazım :ehe

aLone

aLone

Üye
yalnız abi robınhoyuda alırsak varya kopar gideriz :D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bu sefer avrupa değil dünya konuşur:ehe

aLone

aLone

Üye
harbiden he:D aslında böyle futbolcuların alınması çok yararlı diğerlerininde gelmesini etkileyebilir.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
yani etlilemezmi kim robinho ile quaresmayla aynı takımda olmak istemez:D

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
arkadaşla ittaya girdik robinho gelirse Beşiktaşa dönecek :ehe 1 yıllığına gelirse benim için büyük şamata :d:

aLone

aLone

Üye
hehe :D gelir inş.da hepimiz iin çok iyi olur

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
içimde çok büyük bir umut var inşallah olur da hayal kırıklığı yaşamam...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
yıldızları uzakta aramaz ps oynayan arkadaşlar beşiktaşı seçsinler :ehe

aLone

aLone

Üye
hehe 2011de seçsinler artık:D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

Q7R7

Q7R7

Üye
benim hiç ama hiç umudum yok yani Robinho diosun yaşı 26 düşünsene dünya starı belki adamlar oynatmıyor ama oynatacak bi düzüne takım var hepside kendini kanıtlamak için bi fırsat şuan oyuncunun aklını schuster karıştırdı gelebirim dedim ama oda uyanacak uyandırırlar merak etmeyin bu gün bi gazetede 20 milyon euro ve ibrahimoviç takası istemiler barca ile barcelona k bjk mi deseler barca derim :hmmm mantıklı olup düzeyli hayal kurmak lazım :kop:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
görüşmeler var ama quaresma içinde aynısı denmişti ama barcelona istiyorsa tabiki oraya gider bize geleceğine ona şüphe yok

SucX

SucX

Üye
Sanmıyorum ya geleceğini
Çok zor bi ihtimal ama fakirin ekmeği umut misali beklemedeyiz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...