Robinho Schuster'e sıcak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Robinho Schuster'e sıcak!
Beşiktaş'ta teknik ekip değişti, transfer listesi hareketlendi. Mustafa Denizli’nin sağlık sebebiyle boşalttığı koltuğa oturan Schuster’in gelmesiyle Alman çalıştırıcı ile birlikte oynamak isteyen futbolcular da gün ışığına çıkmaya başladı.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; İspanyol basını Schuster ismi netlik kazandıktan sonra Real Madrid ile yollarını ayırmayı planlayan Guti’nin siyah beyazlı takıma gideceğini açıklamasından sonra bir haber de Güney Afrika’dan geldi.Brezilya Milli Takımı’nın yıldızlarından Robinho, espn’nin internet sitesine yaptığı açıklamada Beşiktaş’a gidebileciğini söyledi.
Santos’ta kiralık
Real Madrid’te 2008 yılında Schuster ile şampiyonluk yaşayan daha sonra 45 milyon Euro’ya Mahchester City’e transfer olan sambacı eski teknik direktörüne adeta mesaj gönderdi.
Manchester City’den ayrılmak istediğini ve İngiltere’de futbol oynamayı düşünmediğini her fırsatta dile getiren orta saha oyuncusu, Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Bernd Schuster ile beraber çalışma fikrine sıcak baktığın ifade etti.
Santos kulübü ile sözleşmesi Dünya Kupası sonrası biten ve İngiltere’ye dönmek istemeyen Robinho, “Eğer Schuster Beşiktaş’a giderse, ben de gelmeyi düşünebilirim” dedi.
Gözler yönetimde
Manchester City yönetimi Brezilyalı yıldızı, kadrolarında katmak istedikleri Zlatan Ibrahimovic ile takas etmeyi düşünüyor. Beşiktaş’ın transferdeki bir diğer sıkıntısı da Robinho’nun yüksek maliyeti.
Siyah beyazlı yöneticiler, Schuster’in teknik patron olmasıyla birlikte kendilerine gelen oyuncu listesini Alman çalıştırıcıya verirken, Kartal yarından itibaren takım için gerekli hamleleri yapmak için düğmeye resmen basacak.
Robinho kimdir?
- Tam adı: Robson De Souza
- Yaş: 26
- Doğum yeri: Sao Vicente, Brezilya
- Boy: 1.75 m
- Mevkii: Forvet/orta saha
- Oynadığı takımlar: Santos, Real Madrid, Manchester City, Santos (kiralık)
- Millilik sayısı: 75 maç 23 gol
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt