Rm yada rmvb formatına nasıl video çevirebilirm lütfennn yardımmmmm!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rahoo14

Üye
    Konu Sahibi
Rm yada rmvb formatına nasıl video çevirebilirm lütfennn yardımmmmm!!!
Geçende yeni bir mp5 aldım oynattığı video formatları rm ve rmvb ve avi .avi ye çeviriyorum video yu Total Video converterden ama bir sürü avi var birine çevirdim desteklemeıyo rmvb yada rm ye çeviricem onada bi program bulup çeviremedim kafayı yıcem:vur YARDIMMMMMMMMM LÜTFEN:ağlarım:

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Selamlar, öncelikle mp5 diye bir formatın gerçek olarak bulunmadığını. Bunun sadece Çinli üreticilerin satış artırmak için yaptığı ucuz satış hilesi olduğunu belirtmeliyim.

.rm ve .rmvb dosyaları RealMedia formatında dosyalar yani Total Video Converter'da RealMedia varsa onu seçmeniz gerekiyor.
Kısa bir arama sonucunda adresindeki programı buldum. Kullanmadım daha önce isterseniz deneyebilirsiniz.

rahoo14

Üye
    Konu Sahibi
bende olesine yazdım mp5 dıye kalmıs azımda ustunde mp3 yazıyo zaten ugrastıgın ıçın saol abı ınsallah olur bakım bı pro ya

--------------- Ekleme ---------------

programı denedım vıdeo cevırdım ama ortaya bı vıdeo dosyası cıkmadı yane programdan olmadı
total video dan baktım real medıa dıye bişey goremedim şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

emegıne saglık ellerıne saglık abım en sonunda cevırdım programdanda full yapmam lazım ***** falan aradım bulamadım videoların ustunde yazı oluyo full yapmam için

kazkas

kazkas

Üye
Format factory 1.85 harika öneririm full+full

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt