RM-675 e RM-691 kurmak mümkün mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
RM-675 e RM-691 kurmak mümkün mü?
RM-675 C7-00 a RM-691kurmak mümkün mü?
RM-691 C7 Astound mu oluyor?

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bence hayir...

catdog136

catdog136

Üye
bencesi yok, olmaz

_ardaa

_ardaa

Üye
c7 RM691 Amerika için üretilen T-Mobile olanı değil mi? forumda yükleyen vardı sanırım, tabi T-Mobile için üretilen anna'yı biri moifiye etmiş o modifiye olan anna'yı yüklemişti yanılmıyorsam.

mesut1979

Üye
c7 RM691 Amerika için üretilen T-Mobile olanı değil mi? forumda yükleyen vardı sanırım, tabi T-Mobile için üretilen anna'yı biri moifiye etmiş o modifiye olan anna'yı yüklemişti yanılmıyorsam.

evet ben yüklemistim

nonamex

Üye
Kurulur ama sebeke eylemlerinde sorun cikabilir.

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
bence büyük bir yanlış olarak geliyor,yapmayın..

serkanbb06

serkanbb06

Üye
_ardaa

_ardaa

Üye
bence acele etmeyin şunun şurasında en fazla 1 ay kaldı boşuna riske girmeyin.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Evet RM-691 T-Mobile için kuracaktım sizin fikirlerinizi almak istedim.

_ardaa

_ardaa

Üye
ben kurma derim zaten orjinal anna'ya ne kaldı ki riske girme derim, tabi karar senin yinede.

serkanbb06

serkanbb06

Üye
hak veriyorum kurmaya lüzum yok bekleyin zaten navifirm'e düşer yakında.

mesut1979

Üye
Nasıl oldu kardeş bir sıkıntı var mı :) şu an anna'da mısın?

RM-691 de 20.37 görünüyor version ovi ile gelecek güncellemede 21 olmayacak mıydı version ?

cok sükür güzel calisiyor birtek mail programi calismiyor onun disinda hepsi calisiyor herhangi bir hata yok.

• Beğen
Tepkiler: serkanbb06
Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ardaya katiliyorum ben cin varianti yukledim sizden daha fazla beklicez gibi o yuzdn sabredin cihazinizi riske atmayin...

• Beğen
Tepkiler: serkanbb06
kaptanedi

kaptanedi

Üye
kim diyo yüklenmez diye ben yükledim bi sorun yok sadece ingilizce kullanırsın bir kaçtanede bug u var..
video player alt yazısı yok
sebeke 3g degil
yüklerken rosh3 ü flaşlamıyosun bu buglardan kurtulmak için
bide şu rukavkurdu muydu neyydi o herif modlamış bunları onuda kura bilirsin ama deneyen biri olarak TAVSİYE ETMEM:ehe

mesut1979

Üye
kim diyo yüklenmez diye ben yükledim bi sorun yok sadece ingilizce kullanırsın bir kaçtanede bug u var..
video player alt yazısı yok
sebeke 3g degil
yüklerken rosh3 ü flaşlamıyosun bu buglardan kurtulmak için
bide şu rukavkurdu muydu neyydi o herif modlamış bunları onuda kura bilirsin ama deneyen biri olarak TAVSİYE ETMEM:ehe

seninki sadece inglizce mi bende baya bir dil var o zaman sen ilk sundugu versiyonu yüklemissin.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. Yüklememeye karar verdim. Bazı versiyonlarında Türkçe dil desteği de var yüklemek isteyen arkadaşlara söylüyorum.

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
Ben de kurmanızı önermem, kurulabilir ama donanımlarla uyuşmayacağı için problem çıkacaktır.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt