Risale-i Nur Okuma 2.7.2 Temmuz 2009 (Eklenti)

Sponsorlu Bağlantılar

acati

acati

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim samsung s8300 marka telefonum var. buna risale-i nur programı yüklemek istiyorum ama ben bulamadım. burada verilenide denedim ama olmadı. telefonuma uygun program bilen varmı? bide bu telefona hangi programları nasıl yüklerim bilen varsa yardım etsin lütfen. minnettar kalırım. :)

telefonunuz bu ise

özelliklerinde
JAVA MIDP 2.0 var görünüyor.Fakat oyunlar kısmında "Yüklenebilir" ibaresi yok.
Yine de "Samsung S8300 Java Oyun Yükleme" şeklinde internette arama yapabilirsiniz.
Bir de şuralara bak : http://www.maxicep.com/s40-ve-java-destek/s8300-oyun-program-yukleme-sorunum-248293.html

tazdoven

Üye
teşekkürler

kadiri32

Üye
selamünaleyküm kardeş siteye cep risale programı yüklemişsin allah razı olsun
ama benim telefonum nokia 2630 olduğunudan yeni srümleri çalıştırmıyor bana 2.5 sürmünü atabilirsen çok sevinirim kardeş [email protected] bu adrese atabilirsen atıver yok olmazsa siteye yüklediğinde bana bir maille haber veriver.şimdiden allah razı olsun allah a emanet ol

acati

acati

Üye
    Konu Sahibi
selamünaleyküm kardeş siteye cep risale programı yüklemişsin allah razı olsun
ama benim telefonum nokia 2630 olduğunudan yeni srümleri çalıştırmıyor bana 2.5 sürmünü atabilirsen çok sevinirim kardeş [email protected] bu adrese atabilirsen atıver yok olmazsa siteye yüklediğinde bana bir maille haber veriver.şimdiden allah razı olsun allah a emanet ol

maille yolladım 2.5 versiyonu

Üst Alt