sıkıstırılmış format

evet kısaca öylede diyebiliriz![]()

elimde 5 gb olan star wars bf2 oyununun 370 mb sıkışırılmış hali var.
Neti Araştırın Ben Çok Yüksek Boyutlu Oyunların 1,2,3,4 MB Olduklarını Gördüm Ve Bizzat Da İndirdim 
O Da Birşey MiNeti Araştırın Ben Çok Yüksek Boyutlu Oyunların 1,2,3,4 MB Olduklarını Gördüm Ve Bizzat Da İndirdim
![]()
O dediğin kgb ile sıkıştırılıyor. Daha ayrı bişey yani. Normal rip uharc ile oluyor.

O Da Birşey MiNeti Araştırın Ben Çok Yüksek Boyutlu Oyunların 1,2,3,4 MB Olduklarını Gördüm Ve Bizzat Da İndirdim
![]()

o torrent dosyasıdır.![]()
4 Sene Lisede Veri Tabanı-Yazılım Ve 2 Yılda TBMYO Okuduktan Sonra, Torrent Mi Yoksa .uha Dosyası Mı Onu Anlarım Merak Etme 
4 Sene Lisede Veri Tabanı-Yazılım Ve 2 Yılda TBMYO Okuduktan Sonra, Torrent Mi Yoksa .uha Dosyası Mı Onu Anlarım Merak Etme
![]()
kgb yi duymuştum ama bitürlü olmamıştı hep hata veriyodu
Ben gta sa yi kgb ile kurmuştum. 64 kb lik dosya 5 saatte kurulmuştu kurulunca 4 gb oluyor .
Ben bir dosyayı arşivye dedim(8gblık) arşivlendi sonra winrar oldu.sağ tık- özellikler-8gb gösterdi.hatta normal boyuttan bir kaç mb yüksek çıktı.bi türlü sıkıstıramadım.
Aklıma bi fikir geldi:rip dosyasınıda riplersek,sonra o riplenmiş rip dosyasını bida riplersek boyle boyle 10 mb ye kadar düşer boyut.kafam yine zehir gibi çalışıyor.

Abartma lütfen kgb ile enfazla %30 sıkıştırıyor ve 1gblık dosyayı 3,5saatte sıkıştırıyor.
Ben bir dosyayı arşivye dedim(8gblık) arşivlendi sonra winrar oldu.sağ tık- özellikler-8gb gösterdi.hatta normal boyuttan bir kaç mb yüksek çıktı.bi türlü sıkıstıramadım.
Aklıma bi fikir geldi:rip dosyasınıda riplersek,sonra o riplenmiş rip dosyasını bida riplersek boyle boyle 10 mb ye kadar düşer boyut.kafam yine zehir gibi çalışıyor.