rihanna'nın s&m şarkısının klibinde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
rihanna'nın s&m şarkısının klibinde
2:51 de sağa doğru kayan duvardaki yazıya bakın bakalım ne göreceksiniz

PriZm

PriZm

Üye
Princess of The İlluminati !! :yuru

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
İlluminati mi yazıyor yoksa Ali abinin dediği gibimi yazıyor.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
uğraşmış beğeniyim bari. :D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
:ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İllüminati'nin Prensesi.

Kim seçti onu :hmmm İllüminati'yi mezarına mı götürecek :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:aman2:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
:hmmm

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
hort

paradox07

paradox07

Üye
Bırakalım şimdi bunları,medya ile gözümüzü korkutmaya çalışıyorlar.Allah islam a zarar vermeye çalışanları yerle bir etsin.amin.

cukuleaks

Üye
Bu konular hakkında derin bilgim var ....

- - - Eklendi - - -

Bırakalım şimdi bunları,medya ile gözümüzü korkutmaya çalışıyorlar.Allah islam a zarar vermeye çalışanları yerle bir etsin.amin.
İslama zarar vermek isteyen masonlar . Masonlar illuminaticiler. Ozman bu işleri bırakmıyacaz. ? Bunların üstüne gidip kim ne yapmış öğrenecez ? Öyle değilmi :)

paradox07

paradox07

Üye
Merak ediyorum aslında bu konuları ama fazla da kurcalamamak istiyorum.çünkü bunlar hakkında yazı yazdıkça ve medyada videolar yapıldıkça kendilerini yenilmez sanıyorlar

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
:destere::destere::destere::nargile::nargile::seytan6::salincak::salincak::nargile::nargile::cry::cry::cry::kac::locked::dgunu::dgunu::nargile::scooter::scooter::oku:oku:ok2::ok2::ok2::konus::seytan::anlas::duvar2::lamer::sos:bottom:somuru::biggrin::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::spr:spr:spr:bira::heyo2::horse::turkiye::kop2::blink::kop2::kop2::close_tema::box:agla:agla:agla:rica::rica::rica::rica::rica::rica::rica::rica::tşk::tşk::tşk::good::good::kotu::kotu::aman2::nono::nono::nono::nono::P::alkis:pro::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

PriZm

PriZm

Üye
:yuru:

doctorrr

doctorrr

Üye
kulaklarınız müzik duysun biraz vaktinizi alıcam ama :rock:

PriZm

PriZm

Üye
Kulağınız Rahatlatıcı müzik duysun patırtı istemeyenlere

doctorrr

doctorrr

Üye
bu patırtıysa mırıldanmak istemiyorum ben azıcık gürültü olsun belki sesimizi duyarlar :yuru mobil olmasam Fear of the Dark ı paylaşırdımda :rock:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt