kumuks
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar iphone 4 ler sorunlu 4 versiyonlarda hep sorunlu farkındaysanız ben iphone4 beyaz çıkınca alacağım
bence bir HARİKA! retina ekranından sanki içeri giriyo gibisin.. tanıdıklarım hiç hissetmedikleri söylüyor anten sorununu hissetseler bile sadece 3g de oda bir diş. edge de kesinlikle hissetmediklerini söylüyorlar. dizaynı tasarımı zaten 3gs e göre harikulade..
3g de bahsettigin gib bir problem yokki bir senedir kullaniyorum
3g de bahsettigin gib bir problem yokki bir senedir kullaniyorum
cptalperen nickli ARkadaşın burda bahsettiği iphone 3G değil, yani iphone4 ün 3g modunda tek barlık azalma olduğunu söylüyor. 3g yi kapatıp edge moduna düşerseniz bu çekim probleminin de olmadığını söylemek istemiş Atlamışsınız siz de anlamayıp hemen
Tüketicinin gözü kulağı olan dev site iPhone 4 uyarısını yeniledi: Önermiyoruz!
Tüketiciyi hiçbir kar amacı gütmeden ya da ürünlerin reklamını almadan bilgilendiren site Consumer Reports, iPhone 4'e ateş püskürtmeye devam ediyor.
Apple'ın iPhone 4'teki sinyal sorunuyla beraber ortaya çıkan kriz sonucunda firma hiçbir şekilde telefonunun tasarımının hatalı olduğunu kabul etmemişti. Apple dün yaptığı açıklamada da iPhone 4'le beraber, anten sorununu çözecek kılıf dağıtmaya devam edeceklerini ve bu çözüm şeklini hiçbir şekilde genişletmeyeceklerini yineledi.
Consumer Reports da iPhone 4'ü tüketicilere önermediklerini şu blog yazısıyla tekrarladı; "Tasarım hatasının üstünü örtmek için, yükü kullanıcının üzerine yıkmak bizim için kabul edilebilir değil. Bu nedenden dolayı iPhone 4'ü önermemeye devam ediyoruz ve Apple'a bu konuda kalıcı bir çözüm bulmaları konusunda çağrıda bulunuyoruz."
katılmıyorum. yani şahsen. telefonu kullanıma bağlı sen telefona ilgi göstermezsen hor kullanırsan sorun çıkartır. ama dikkatli özenli kullanırsan hiç bir sorun çıkmazlütfen şahsınıza alınmayın genel konuşuyorum
arkadaşım sorun zaten hor kullanmada değil genel bir sorundan bahsediyoruz farkındaysan şu ana kadar iphone 4 alanlardan bende hep şikayet duyuyorum i4 kullanmadım ama gerçekten çok şikayetini duyuyorum bende iphone 3gs 32 gb beyaz var şu ana dek hiç bir sorun yaşamadım
cihazı aldım kullanıyorum hızına görselliğine özelliklerine bayılıcaksınız almakla en iyi ettiğim cihazlardan biri kullanım süper işlemcide ekranda hakkını veriyr sinyal ile ilgili sorunu yaşamadım mükemmel cihaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?