kacaksevgilim
Üye
rezilliğe bir bakın arkadaşlar
3-4 gün önce 0537 li numaramı vodafondan Turkcell e tekrar taşıdım bugun taşıma işlemi gerçekleşti.Ancak gelin gorun kı bayinin verdiği sim kartta şebeke yok"sim kart kaydı yapılamadı"dıye uyarı alıyorum.Taşıttıgım yere gittim onca yol tepip orda da tadilat var kapalı yani.Tekrar eve dondum müşteri hizmetlerini aradım"Burdan yapılabilecek bişi yok şuan numara taşıma işlemi gerçekleşmiş sorun yok dıyorlar başka bayiye gidin diyorlar"yani numara açık ama bayinin bana verdiği sim karta değilde başka bir sim karta hat açılmış.Üşenmeden başka bayiye gittim.Yedek sim kart çıkartırız oyle hallederiz 8.5 tl ücret istiyorlar.Şİmdi arkadaşlar
Bana yanlış sim kart veren bayiye mi?
Yoksa çözüm üretmeyen(halbuki bir arkadaşım kendi üzerine kayıtlı sim kartı başka bir turkcell sim kartta taşıttırmıştı normalde bu işlem olmuyor )insiyatif kullanmayan turkcelle mi
Yoksa yeni sim kart için benden 8.5 TL ücret isteyenlere mi?
HANGİSİNE KÜFÜR EDEYİM SİZ SOYLEYİN
Bana yanlış sim kart veren bayiye mi?
Yoksa çözüm üretmeyen(halbuki bir arkadaşım kendi üzerine kayıtlı sim kartı başka bir turkcell sim kartta taşıttırmıştı normalde bu işlem olmuyor )insiyatif kullanmayan turkcelle mi
Yoksa yeni sim kart için benden 8.5 TL ücret isteyenlere mi?
HANGİSİNE KÜFÜR EDEYİM SİZ SOYLEYİN

Benim olayımda da numara başka karta yüklenmiş avea bayisine gittim para istediler müsteri hizmeleri sana dediğinin aynısın banada dedi sonra bende mail gönderdim numaramı başka oparatöre tasıyacağım siz şöylesiniz böylesiniz diye ertesi sabah beni aradılar hattı çıkarttım arkasındaki numaraları söyledim tamam numaranız o hatta yüklendi dediler taktım kullanmaya başladım avea bunu yaptıysa turkcell hayli hayli yapar