Rezalet! Vodafona Geçecek Arkadaşlar Sakın Hayatınızın Yanlışını Yaparsınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Benim Turkcel-Vodafone iki hattım var.Vodafone'da müşteri hizmetleri hiç bir konuda inisiyatif kullanarak işlem yapmaz.Direkt shoplara yönlendirir.Aradığınla kalırsınız.Turkcelmüşteri temsilcileri sorununuzu direkt halleder.Sorun yaşamazsın.

Aynen öyle dostum. Vodafone aylardır mailime cevap verecek Turkcelle hafta içi 3 kez mailleştim anında cevaplar geldi ayrıca dün mail gönderdim neden cevap gelmedi diye emrak ediyordum pazar olduğu bir an aklımdan çıkmış bugün (Pazartesi) saat 10 da hemen aradılar :) ve çokta güzel bilgilendirdiler Turkcell kalite olarak çok iyi. Ah birde kampanyaları biraz daha iyi olsa ne iyi olurdu :)

tempestshine

tempestshine

Üye
En iyisi Turkcell pek pahalı.Ben kullanmıştım.Ama hizmetlerine diyecek laf yok.Hakkını veriyorlar :oke: Birde vodafone öyle olsa :vur

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
En iyisi Turkcell pek pahalı.Ben kullanmıştım.Ama hizmetlerine diyecek laf yok.Hakkını veriyorlar :oke: Birde vodafone öyle olsa :vur

Evet dediklerinde haklısın ama şu da var; Turkcell zaten bu müşteri hizmetlerini ticari olarak sağlıyor diye biliyorum. Örneğin X şirketi var ama müşteri hizmetleri bölümü kurmak eğitimli kişiler bulmakta zorlanıyor ya da çok maddi masraf çıkartıyor Turkcell e başvuru yaparak müşteri hizmetleri servisi alabiliyor Turkcell den diye biliyorum. Eee adamlar kendileri bu hizmeti sağlarken Turkcell müşteri hizmetlerinin kötü olması beklenemez elbette ...

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Aynen öyle dostum. Vodafone aylardır mailime cevap verecek Turkcelle hafta içi 3 kez mailleştim anında cevaplar geldi ayrıca dün mail gönderdim neden cevap gelmedi diye emrak ediyordum pazar olduğu bir an aklımdan çıkmış bugün (Pazartesi) saat 10 da hemen aradılar :) ve çokta güzel bilgilendirdiler Turkcell kalite olarak çok iyi. Ah birde kampanyaları biraz daha iyi olsa ne iyi olurdu :)

Ah ah hiç söyleme süper olurdu valla :)

Ukıran

Üye
Bende fax çekmiştim 28 aralık ta bakalım ne zaman dönecekler.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bende fax çekmiştim 28 aralık ta bakalım ne zaman dönecekler.

Ciddi bir konuysa müşteri hizmetlerini sık sık ara aksi takdirde aylarca hatta hiç dönüş bile yapmayabilirler...

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Onu bunu bırakın sms paketini iptal etmek içinbile hat sahibini çağrıyorlar. İşin gücün yoksa git, iptal ettir. Yok böyle bir şey ya. Kadının bana sunduğu yol buydu. Ek olarak ; sınırsız net paketine üye olanlar oldu gerisi kaldı, bunun bilgilendirilmesi bile yapılmadı , uyuz oldum. :off: Ama ilginçtir yine de bırakamıyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar

Ukıran

Üye
Ciddi bir konuysa müşteri hizmetlerini sık sık ara aksi takdirde aylarca hatta hiç dönüş bile yapmayabilirler...
Dostum müşteri hizmetleri sorunu çare olamıyor ki kendilerine verilen talimatlar kanımca kısıtlı günde 3 kere arıyorum.Sanki telesekreter gibiler fax inceleniyor diyorlar.Açık net adres veriyorum.önlerindeki ekrandan bayii göremiyorlarmış.Pes yani bu sebepten ötürü işlem yapamıyoruz diyorlar.İlginç yav acıyorum kendilerine

Ukıran

Üye
Fax işe yaradı.Geri aradılar ve sorun giderildi.

Karanlık97

Karanlık97

Üye
En iyisi Avea, hem çok taraftarsız (sanki tatil yapıyor gibi hissettiriyor :D, gerçekten) hemde zırt pırt reklam veya şu bu mesajları gelmiyor.Hem zaten Turk-Telekom ile bağlantılı (ortaklar yani)...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt