Rezalet! Vodafona Geçecek Arkadaşlar Sakın Hayatınızın Yanlışını Yaparsınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akarsu33

Üye
    Konu Sahibi
Rezalet! Vodafona Geçecek Arkadaşlar Sakın Hayatınızın Yanlışını Yaparsınız.
Şirketimizde 9 adet vodafone hattı kullanıyoruz.Yeni hat alırsınız 15 günde açılmaz,faturayı yatırmayı unutursunuz 3 günde aramadığınız yer kalmaz bir sürü şikayet maili atarsınız, kafanızı duvarlara vurursunuz işlerine gelirse hattınızı açarlar.Ama hattınızı taşıttırmak için kapınızın önünde yatarlar,yanılıp şaşıp taşıdınızmı artık bir psikoloğa abone olmanız gerekir.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Evet çok açıklayıcı olmuş sorunlarınızı o kadar iyi anlatmışsınız ki artık kimse Vodafone kullanmaz :ah

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Evet bende kullandım bir ara rezalet müşteri hizmetleri.Sistemleri dahada berbat şimdi Avea ya geçtim kafam rahat.5 aydır hiçbir sorun yaşamadim :D

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Evet bende kullandım bir ara rezalet müşteri hizmetleri.Sistemleri dahada berbat şimdi Avea ya geçtim kafam rahat.5 aydır hiçbir sorun yaşamadim :D

Dediklerine katılıyorum dostum. Müşteri hizmetlerine çok işim düşmüyor ondan onu pek sorun etmiyorum ama sistemleri özellikle geceleri çok sinir bozucu oluyor. Avea yıda çekim sorunu yüzünden sevmiyorum. Ne varsa Turkcell de var fakat oda cebi yakıyor be :S

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Hocam inşallah bu 3 şirketinde kapsama alanı eşit konuma gelirde.En iyi çeken her zaman kazanır gibi sapıkça reklamlar yapmazlar :D çünkü kapsamı alanini en iyi hale getirmeye mecburlar.Ama bunu güzel beyinli halkımız bilmiyor ;) Turkcell en iyi ben çekerim dediği sürede ondan uzak duracağım :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Hocam inşallah bu 3 şirketinde kapsama alanı eşit konuma gelirde.En iyi çeken her zaman kazanır gibi sapıkça reklamlar yapmazlar :D çünkü kapsamı alanini en iyi hale getirmeye mecburlar.Ama bunu güzel beyinli halkımız bilmiyor ;) Turkcell en iyi ben çekerim dediği sürede ondan uzak duracağım :)
Dostum bu dediğin bir zamanlar baz istasyonları nedeniyle gündeme gelmişti çok baz kuruluyor birleşsinler her biri ayrı ayrı kurmasın dendi. Ama bu işletme mantığına ve rekabete bakılırsa mantıklı ve doğru olmaz ki böyle büyük şirketler buna izin vermez. Öbür türlü fark kalmıyor ya onlar çöker yada hepsi Turkcell fiyatı olur bizi çökertir :)

Ve şuda bir gerçek elbette operatörler çekmek zorunda buna itirazım yok fakat biri diğerinden iyiyse bunu kullanması gayet doğal bunu reklam anlamında kullanabilir yani zaten çekmek zorunda niye gözümüze sokuyor ki diyorsun ama sorduklarında o daha iyi çekiyor diyorsun. Ama tabiki kelime oyunları çok fazla benim en çok dikkatimi çeken kelime oyunlarından ikisi şöyle;

Türkiye Nüfusunun %98 ini kapsıyoruz ! (Türkiye'nin değil nufüsunun) :)

Birde şu numara taşımada birinciyiz muhabbetinde en çok avea reklamına güldüm :D

Vodafone 3 yıldır sonunda numara taşımada yine 1.yiz.
Turkcell bu yıl numara taşımada 1.yiz.
Avea 2011 yılının 3. çeyrek sonuçlarına göre 1.yiz. ( birde dalga geçmez mi reklamda diğerleriyle 2 si birden nasıl birinci oluyor diye öldürüyor beni) :D :D

phasan

phasan

Üye
ben vodafone kullanıyorum ve cokta memunum bıde nezaman musterı hızmetlerı arasam en fazla 6 dk beklıyorum 6 dk geçmıyor

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
ben vodafone kullanıyorum ve cokta memunum bıde nezaman musterı hızmetlerı arasam en fazla 6 dk beklıyorum 6 dk geçmıyor
benim 6 dk da sürmüyor çok çabuk bağlanıyor ama müşteri hizmetlerindeki kişiler pek tecrübeli hatta bu işten çokta anlayan kişiler olduğunu düşünmüyorum.

'h716043'

'h716043'

Üye
aynen katılıyorum

abuzer02

abuzer02

Üye
Vodafone iyi hoşta şu aylık cepnet olayını eğer kaldırırsa gerçekten baya müşteri kaybeder. Niye diyeceksiniz ? Çünkü yeni cepnet paketleri cep yakıyor hele de ilk 3 ay %50 indirimli ama ondan sonra baya pahalı olacak o zaman malesef Vodafone bırakanlar çoğalacak Vodafone'nun acilen aylık cepneti tüm müşterilerini kapsayacak şekilde geri getirmesi lazım aylık cepnet geri gelirse Vodafone bu sefer müşteri kazanacak eğer aylık cepnet geri gelmezse diğer operatörlere taşınma olacak Vodafone'den sonra en iyi operatör Avea herkes ona geçer.Saygılar.

erkişi

Üye
aylik cepnet bitti vodafon bitti şimdi avea dıym hem ucuz hem hızlı internet

-ORKA-

-ORKA-

Üye
ben cool center da çalıştığımdan bilyorum oradakilerin çoğu asgari ücretle ve 15 gün eğitimle başlıyor işe
ancak bu vodfn adammı seçiyor doymuş türkcel ve mahalli şebeke aveadan çok daha kaliteli bence ben gayet memnunum

rocco_06855

rocco_06855

Üye
ben turkcell kullanıcısıyım ne cekım gucunden bı sıkayetım oldu nede ınternet 3g hızından nerde baglanmak ıstesem anında baglanabılıorum sms olyıda guzel anında ıletılıo. avea dakı gıbı mesaj gonder 10 dk sonra ıletılıo delı etmıstı benı bıkac msj yazıom yolluyorum 10 dk sonra aynı anda ıletılıodu hepsı :)

turkcell lıyım kafam rahat :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
ben turkcell kullanıcısıyım ne cekım gucunden bı sıkayetım oldu nede ınternet 3g hızından nerde baglanmak ıstesem anında baglanabılıorum sms olyıda guzel anında ıletılıo. avea dakı gıbı mesaj gonder 10 dk sonra ıletılıo delı etmıstı benı bıkac msj yazıom yolluyorum 10 dk sonra aynı anda ıletılıodu hepsı :)

turkcell lıyım kafam rahat :)

Turkcell sms paketindeki sınırı kaldırsa ve Tek numara ile görüşmelerde daha avantajlı bir paket sunsa dakika düşünmem.

rocco_06855

rocco_06855

Üye
sınıra gelmeden yetiyo bana :) bazı aylar asırı kullandıgımda 10,000 + her yone yapıoom sınırsız gonderıom :D bazen gunde 200 msj ı aştıgım cok oluyo :)

minutari

minutari

Üye
Haklısınız. Bende hattımı Vodafona taşıyıp sonra geri donenlerdenim. Cinarcikta Vodafonu arayıp kredi kartı ile kontör yüklemek istediğimi söyleyince beni özel bir şirkete yönlendirdiler. Şirket yıllık abonelik ücreti istedi. İnanamadım, Vodafonu tekrar arayıp sordum doğrumu diye. Evet dediler. Bizde böyle. İstanbula doner dönmez hattı yeniden eski operatöre taşıdım.

cimbom04

cimbom04

Üye
vodafon çok iyi bence niye kötülüyorsunki

Ukıran

Üye
Benim Turkcel-Vodafone iki hattım var.Vodafone'da müşteri hizmetleri hiç bir konuda inisiyatif kullanarak işlem yapmaz.Direkt shoplara yönlendirir.Aradığınla kalırsınız.Turkcelmüşteri temsilcileri sorununuzu direkt halleder.Sorun yaşamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt