Hocam inşallah bu 3 şirketinde kapsama alanı eşit konuma gelirde.En iyi çeken her zaman kazanır gibi sapıkça reklamlar yapmazlar

çünkü kapsamı alanini en iyi hale getirmeye mecburlar.Ama bunu güzel beyinli halkımız bilmiyor

Turkcell en iyi ben çekerim dediği sürede ondan uzak duracağım
Dostum bu dediğin bir zamanlar baz istasyonları nedeniyle gündeme gelmişti çok baz kuruluyor birleşsinler her biri ayrı ayrı kurmasın dendi. Ama bu işletme mantığına ve rekabete bakılırsa mantıklı ve doğru olmaz ki böyle büyük şirketler buna izin vermez. Öbür türlü fark kalmıyor ya onlar çöker yada hepsi Turkcell fiyatı olur bizi çökertir
Ve şuda bir gerçek elbette operatörler çekmek zorunda buna itirazım yok fakat biri diğerinden iyiyse bunu kullanması gayet doğal bunu reklam anlamında kullanabilir yani zaten çekmek zorunda niye gözümüze sokuyor ki diyorsun ama sorduklarında o daha iyi çekiyor diyorsun. Ama tabiki kelime oyunları çok fazla benim en çok dikkatimi çeken kelime oyunlarından ikisi şöyle;
Türkiye Nüfusunun %98 ini kapsıyoruz ! (Türkiye'nin değil nufüsunun)
Birde şu numara taşımada birinciyiz muhabbetinde en çok avea reklamına güldüm
Vodafone 3 yıldır sonunda numara taşımada yine 1.yiz.
Turkcell bu yıl numara taşımada 1.yiz.
Avea 2011 yılının 3. çeyrek sonuçlarına göre 1.yiz. ( birde dalga geçmez mi reklamda diğerleriyle 2 si birden nasıl birinci oluyor diye öldürüyor beni)