Tarihi biz bilmeliyiz abi. Yeni bir kuşak yetişiyor. Bırakın bizden öncekileri. Devir şimdikini sorgulama devri.M. Kemal Atatürk : "Tarihini bilmeyen milletler yok olmaya mahkumdur."
Cahil olabilir bir insan. Ülkemizde de az buz değil cahil insan sayısı.
Cahil insan bilmez tabii İstiklal Marşı'nı da, yazarını da...
Yaşı geçenlere bakıp sövmek bana mantıklı gelmiyor. Olan olmuş artık onlara.
Önemli olan şu anda sıralarda oturan yurttaşlarımıza vatan-millet-Atatürk sevgisi aşılayabilmek. Kültürümüzü, değerlerimizi aşılayabilmek.
Önemli olan geleceğin büyüklerini eğitebilmek.
(Tabii bu eğitimi verirken milli marşımızı, ulu önderimizin sözlerini, büstlerini, portrelerini söküp bir kenara atmamak...)

Yaşı geçenlere bakıp sövmek bana mantıklı gelmiyor. Olan olmuş artık onlara.
Önemli olan şu anda sıralarda oturan yurttaşlarımıza vatan-millet-Atatürk sevgisi aşılayabilmek.
Hayır tabii ki.Nasıl yani, diyelim benim babam veya nenem,dedem her neyse.. Bir şeyi bilmiyorsa kendilerinin bilmediği o şeyi bende mi bilmeyeceğim demektir bu![]()
Bu cahiller yüzünden mi ülkeyi yanlış kişiler yönetiyor yoksa ülkeyi yöneten kişilerin yanlış olması mı bu cahilliğe yol açıyor desem '' Yumurta tavuk '' paradoxu olacağı ve de işin boyutu siyasete kayacağı için hiç böyle bir cümle kurmamış olayım benbu cahiller yüzünnden ülkeyi yanlış kişiler yönetiyor zaten

NaparsınAdama bak ya Fatih Sultan Mehmet dior yok artık.