Rezalet pes diyorum artık...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minoo

minoo

Üye
Rica ederim :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Cahil olabilir bir insan. Ülkemizde de az buz değil cahil insan sayısı.
Cahil insan bilmez tabii İstiklal Marşı'nı da, yazarını da...

Yaşı geçenlere bakıp sövmek bana mantıklı gelmiyor. Olan olmuş artık onlara.
Önemli olan şu anda sıralarda oturan yurttaşlarımıza vatan-millet-Atatürk sevgisi aşılayabilmek. Kültürümüzü, değerlerimizi aşılayabilmek.
Önemli olan geleceğin büyüklerini eğitebilmek.
(Tabii bu eğitimi verirken milli marşımızı, ulu önderimizin sözlerini, büstlerini, portrelerini söküp bir kenara atmamak...)

Till_Lindemann

Till_Lindemann

Üye
    Konu Sahibi
Cahil olabilir bir insan. Ülkemizde de az buz değil cahil insan sayısı.
Cahil insan bilmez tabii İstiklal Marşı'nı da, yazarını da...

Önemli olan şu anda sıralarda oturan yurttaşlarımıza vatan-millet-Atatürk sevgisi aşılayabilmek. Kültürümüzü, değerlerimizi aşılayabilmek.
Önemli olan geleceğin büyüklerini eğitebilmek.
(Tabii bu eğitimi verirken milli marşımızı, ulu önderimizin sözlerini, büstlerini, portrelerini söküp bir kenara atmamak...)

Bravo :oke:

minoo

minoo

Üye

Önemli olan şu anda sıralarda oturan yurttaşlarımıza vatan-millet-Atatürk sevgisi aşılayabilmek.

Evet doğru ama bu yaşı geçenlerin çocukları, torunları şu an sıralarda oturanlar.

• Beğen
Tepkiler: buketcik
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Nasıl yani, diyelim benim babam veya nenem,dedem her neyse.. Bir şeyi bilmiyorsa kendilerinin bilmediği o şeyi bende mi bilmeyeceğim demektir bu:hmmm

deadlydesire

deadlydesire

Üye
tv bağımlısı dizi bağımlısı olmuş millet bu böyle gider kardeş..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Nasıl yani, diyelim benim babam veya nenem,dedem her neyse.. Bir şeyi bilmiyorsa kendilerinin bilmediği o şeyi bende mi bilmeyeceğim demektir bu:hmmm
Hayır tabii ki.
Ama ilk eğitimini ailende alırsın. Bu da seni etkiler.

Ancak benim bahsettiğim bununla alakasızdı. Sonuçta sırada oturan yurttaşlarımıza eğitimi kamu çalışanları veriyor. Yani onları eğitmek devletin borcu.

• Beğen
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ata senin söylediginle benim söyledigimin alakasız olması çok normalİ;çünkü ben yorumumu Pınar'a isnaden
söyledim.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Biliyorum dostum. Seninle aynı şeyi konuşuyoruz zaten.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
:oke: Biliyorum kardeşim.

enginzz

enginzz

Üye
rezaletin örnegi

hoss

hoss

Üye
bu cahiller yüzünnden ülkeyi yanlış kişiler yönetiyor zaten

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
bu cahiller yüzünnden ülkeyi yanlış kişiler yönetiyor zaten
Bu cahiller yüzünden mi ülkeyi yanlış kişiler yönetiyor yoksa ülkeyi yöneten kişilerin yanlış olması mı bu cahilliğe yol açıyor desem '' Yumurta tavuk '' paradoxu olacağı ve de işin boyutu siyasete kayacağı için hiç böyle bir cümle kurmamış olayım ben:)

buketcik

buketcik

Üye
sabırr

vedat52

Üye
zaten millî marşını mehmed akif ersoyun yazdığını çoktan biliyordumda, fazla olmasa da birinci kıtasınıda biliyorum mâlum yurtdışındayım burada istiklal marşı öğretmediler.
asıl videoyu görünce ben gözlerime inanamadım. gerçi yanımıza türkiyeden yeni gelen yeğenim'de bilmiyor ama...
maalesef cahil bir topluma sahibiz.

• Beğen
-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
:hmmm:hmmm

buketcik

buketcik

Üye
sakin olun herşey yoluna girecek:P:

rsm39

rsm39

Üye
hiç sasırmadım boyle olmamızı isteyenler emellerine ulastılar ulkenin dilini boz gecmişinide unuttur sonra bol parcala ne istersen yaparsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt