Rezalet pes diyorum artık...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
^^haa korkma sönmez^^ .. :kop:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Kurtuluş Savaşı'nı kazanan Mehmetçikler, oturdukları köyün adını bile bilmiyor olabilirlerdi mesela...
Böyle şeylerle durum vahimiyeti anlaşılmaz. Bilenleri de görüyoruz.. Zaten bilenden korkacaksın; bilmeyenden zarar gelmez. O insanlara İstiklal Marşı' nın yerine ayda 630 lirayla 3 çocugu okula yazdırıp elektrık-su faturasını karşılayabilip ocaklarında yemeği nasıl kaynatabildiklerini sorun onlar bilirler,belki siz bilmezsiniz.
Mallığın ölçütü bilip bilmemek olmamalı...

minoo

minoo

Üye
Ben senin gibi düşünmüyorum.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Düşünme

minoo

minoo

Üye
:hih:

minoo

minoo

Üye
Sonumuz Irak değil, doğrudan İran :D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Onları bilmemek insanların "mallığı" değil Türk Eğitim Sisteminin mükemmel olması!

GALATASARAY5

GALATASARAY5

Üye
pesss artık:kop:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
yuh artık :off:

vic353

vic353

Üye
tamam bilmeleri lazım ama o insanlar asgari ücretle istanbul gibi bir yerde nasıl geçiniyorlar bir sorun hepsi profesör gibi cevap verir. ayrıca bilgisizlik sadece bu insanların suçu değil lanet olası türk eğitim sisteminin de bir suçudur. avrupa ülkelerinde üniversite de öğretilen şeyler bizde lise 1-2 de öğretiliyor nasıl bir sistemse

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
"ekmek derdi yaşam derdi. herkez kendi derdinde," kendi kendimizi küçük düşürüp reklam ediyorsak üzülürüm ben bu duruma.. insan oğlu bu demekki öğrenememiş adına rezalet koymak pek güzel olmamış bence.. yada başka rezatleklik görülmemiş demek böyle ufak birşeye rezaletlik deniliyor.

Till_Lindemann

Till_Lindemann

Üye
    Konu Sahibi
Ataya saygı göstermek ülkeye saygı göstermek milli marşı bilmek çok bişey değil 2 dakikada ezbelenir.
Hadi onu geçtim adını nasıl bilmiorlar 2 cümle ya yaşadığı yerin milli marşı.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bilmek fazilet değildir. Fazilet bilinmesi gerekeni de bilmek değildir... Bİlmek yaşamaktır,yaşamayı bilmektir..Oradaki sorular 16-25 yaş gruplarına sorulup aynı cevap alınsaydı tepki gösterilmesi normaldi;ama bu insanlar yaşam derdinde belli.. Bilse ne olur bilmese ne.. Kuru vatanseverlik,kuru milliyetçilik,SÖZDE saygı karınlarını doyurmaz onların.. Bu tıpkı omuzuna dünya yükü bindirmiş bir karıncaya, sen neden trake solunumu yapıyosun sorusunu sormakla eşdeğer.Karınca karıncalığını unutmuş..Soluğumu alayım da nerde nasıl alırsam alayım misali.. Ki ülke şartları zaten buna mecbur kılıyor.
Bilmem anlatabildim mi ?

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bilmek fazilet değildir. Fazilet bilinmesi gerekeni de bilmek değildir... Bİlmek yaşamaktır,yaşamayı bilmektir..Oradaki sorular 16-25 yaş gruplarına sorulup aynı cevap alınsaydı tepki gösterilmesi normaldi;ama bu insanlar yaşam derdinde belli.. Bilse ne olur bilmese ne.. Kuru vatanseverlik,kuru milliyetçilik,SÖZDE saygı karınlarını doyurmaz onların.. Bu tıpkı omuzuna dünya yükü bindirmiş bir karıncaya, sen neden trake solunumu yapıyosun sorusunu sormakla eşdeğer.Karınca karıncalığını unutmuş..Soluğumu alayım da nerde nasıl alırsam alayım misali.. Ki ülke şartları zaten buna mecbur kılıyor.
Bilmem anlatabildim mi ?

Süper işte :) yorum bu! Teşekkürler.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
M. Kemal Atatürk : "Tarihini bilmeyen milletler yok olmaya mahkumdur."

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yorumum neden silinmiş? Açıklama bekliyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt