Öneri retrica

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
camera360 sophilens fotor fnatasia ve daha adını bilmediğim bi suru uygulama var bu saydıklarım da çok iyi işler çıkarıyor ama yok illa ki ben kaşları çatıp dudağı büzuştürüp foto çekip köşede de retrica yada camwow yazmasını istiyorum diyorsanız lumiayı satıp bir android yada ios cihaz alacaksınız.bende iphone kullandım ve bir sürü foto uygulaması kullanıyordum ama ne retrica ne camwow u yüklemedim bile telefona.

Saçmalık. Biz gelsin istiyoruz gelmek zorunda değil sırf çekilmek için android yada ios almaya gerek yok butun programları indirme zorunluluğunuz yok indirmezsin olur biter

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Yapımcılar niye farklı orjinalde ?

hasiim__

hasiim__

Üye
    Konu Sahibi
Çektikten sonra düzenlemek ayrı, efekli çekmek ayrı ve ayrıca sophiles hd'de cok efekt var en fazla 2-3 tanesi güzel :)

Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum ama hemen ergen muamelesini yapıştırıyorlar işte okuduğunu anlayabilmek çok önemli bir şey

Talipcan51

Talipcan51

Üye
Camera360 kullan Retricadan daha iyi

hasiim__

hasiim__

Üye
    Konu Sahibi
Eğer sırf dudak büzüp altında camwow veya retrica yazmasını isteseydik gidip iphone alırdık zaten

tempdroid

tempdroid

Üye
Retrica yla Bülent Ersoy da bi cekilsin popi olur :d

tns25

tns25

Üye
arkadasim sana Molome diye bir program oneriyorum hem efektleri kullanarak resim cikabilirsin yada normal resim ciktiktan sonra efekt yapabilirsin ve gercekten retricadan daha kaliteli oldugunu dusunuyorum bide kosede sinir bozan retrica yazisi icermiyor :D

meg1ddo

meg1ddo

Üye
çektikten sonra effect vermek gibi bir lüksün ve bol seçeneğin varken effectli çekimle kendini sınırlandırmak niye ki?

serverfun912

serverfun912

Üye
ismi komiğime gitti hem ingilizcede,hemde arapçada tekrar anlamına geliyor ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt