Bu program çok yönlü ve işlevsel gerçektenWindows Phone için "Fotoğraf Kolaj - R..." uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızYada mağazaya girip camera lens diye aratın.
Az beklerseniz mağazaya göz atmam lazım.Windows Phone için "4Shot" uygulamasına göz atınİnstacamde atıyor yani benim istediğim tamamen retrica gibi camera 360 gibi
Gerçekten çok teşekkürler tamamen arafığım şeyleri buldum çok teşekkür ederimAz beklerseniz mağazaya göz atmam lazım.Windows Phone için "4Shot" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızWindows Phone için "XnRetro" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızWindows Phone için "QuickCamera" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızWindows Phone için "Super Camera" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBuda son tavsiyem
Windows Phone için "Photosynth" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yardımcı olabildi isek ne mutlu bize.Gerçekten çok teşekkürler tamamen arafığım şeyleri buldum çok teşekkür ederim

Gerçekten çok teşekkürler tamamen arafığım şeyleri buldum çok teşekkür ederim
4Shoot özellikle hoşuma giden ve bu arada İnstaSize programıda gerçekten çok işe yarıyor çekim anında olmasa da hakkını veriyorHangisini beğendiniz? Bende denemek istiyorum. Tavsiyeniz hangisi içlerinden?
Proshootuda denedim gerçekten çok süper kendi filtreni yaratıyordun çok süper o özelliği para verip alınır bi kamera programıBunllarin en iyisi proshoot fakat şuanparali hherhalde retricadan da iyidirYazi sizin için öncelik teşkil etmiyorsa tabi
Oneshot çok süper Bi program gerçekten sayenizde sınıfta kamerayı çıkartıp selfie çekmekten utanmıyorum artılŞu an Wp için InstaCam ve OneShot programlarında gerçek zamanlı filtre kullanabiliyorsun. Retrica ve Powercam gibi.