Retrica Pro v2.3.2 build 25

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Root varsa sorun olmaz, örnek uygulama söyle deniyim.

Şu an aklımda yok. En son 6-7 ay önce denemiştim lucky olayını. Geçen gün rom toolbox pro için de denedim birkaç kez ama işe yaramadı. En son bir yerde "lucky"i son sürüme güncelleyip dene, oluyor demişti ama bir daha rom toolbox'ı kuraladım. Yeterli alan yok diyor, herhangi bir şeyi halen kuruyor olduğum halde. Yani kısaca gerekmedi. Ama teşekkür ederim. Gerekirse sana ulaşayım yine. Retricayı da dün kurdum ama henüz kullanmadım.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Şu an aklımda yok. En son 6-7 ay önce denemiştim lucky olayını. Geçen gün rom toolbox pro için de denedim birkaç kez ama işe yaramadı. En son bir yerde "lucky"i son sürüme güncelleyip dene, oluyor demişti ama bir daha rom toolbox'ı kuraladım. Yeterli alan yok diyor, herhangi bir şeyi halen kuruyor olduğum halde. Yani kısaca gerekmedi. Ama teşekkür ederim. Gerekirse sana ulaşayım yine. Retricayı da dün kurdum ama henüz kullanmadım.

Uygulamaları yama yapmak yerine googleda patched sürümlerinide aratabilirsin bahsettiğin uygulamanında yamalısı var :)

Luky son sürüm güncellemek yani içinde mevcut yama yoktur son sürüme güncellediğinde yeni yamalar uygulamaya eklenmiş oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 484994

Üst Alt