Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bundan kuşkum yok sadece yaptığım işlemlerde yanlış eksik giden birşeyler varmı diye sey ettiydim haberim olursa sevinirim.
Ozan
Admin
Mümkün oldukça cezai isleme ve kökten halletmelere kaçmadıkça, çok yanlıs yapmışsın demeyiz. Akıl mantıkla hareket edip, üyeleri siteden sogutmamaya yönelik hareket genel hareket olmalı
Mümkün oldukça cezai isleme ve kökten halletmelere kaçmadıkça, çok yanlıs yapmışsın demeyiz. Akıl mantıkla hareket edip, üyeleri siteden sogutmamaya yönelik hareket genel hareket olmalı
Ne yaparsınız nerelerdesiniz nasılsınız iyisiniz inşallah.. biraz daha kayıplara karışırsanız cepten ararım ona göre beni gördüğünüz an kaçıyorsunuz biraz daha yanlız kalsam site benim sanacam ama rütbem yetmiyor
Neyse arkadaşlar fazla özletmeyin kendinizi hafta içi mesaim olacak akşamları 9 gibi girip şikayetlere bakıp çıkabilirim sizde yardımcı olursanız sevinirim sorun olmaz umarım? millet alışdı her konuda özel mesajlar geliyor şikayetler geliyor, sizinde yokluğunuzu görünce üyeler hepsi bana odaklandı yakında sizi unuturlar haberiniz olsun, sonra kıskanmayın
Ozan
Admin
Yok yok kıskanmayız abi merak etme
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Kıskanır mıyız Mustafa abi
Reşwan
Emekli Yönetici
Ne oldu ya size abi falan kendimi yaşlı hissediyorum.
Haydaa o reklamı alta aldık mı bu sefer sayfa giydirme reklamıyla sorun yasıyor, böyle bir kaymayı hiç dşünmemistim onun dısında sorun yoktur herhalde idare etcez artık 3 güne bitecek zaten sağdaki reklam
Reşwan
Emekli Yönetici
Merhaba selamlar arkadaşlar. Bir kaç gündür hastam vardı uğrayamadım hastanede olduğum için ilgilenemedim.
Konular / şikayetler / meşajlar baya birikmişti elimden geldiğince toparladım görüşürüz..
Hafta sonu 10 günlüğüne bahçeye gidiyorum sorun olmaz inşallah. Bilginize
Ozan
Admin
Allah acil şifalar versin dostum bilgi için tesekkurler görüşürüz tesekkurler kolay gelsin.