Reşwan | Co-admin - Tebrik Ederiz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Reşwan | Co-admin - Tebrik Ederiz :)
Reşwan arkadaşımız uzun süredir admin alımı yapılamamış sitemize gelen taze admin adayı, co-adminimiz :)

Senin hızına da bağlı olarak değişecek ortalama 2 aylık bir sürecin sonunda sen de adminlik (üst yönetim aksiyonları) görevine uyum sağlayarak tam yetkiyle kızaracak ve görevine admin olarak devam edeceksin.

Öncelikle aramıza hoş geldin dostum. Son derece yerinde bir seçim yaptığımızdan benim zerre kadar şüphem yok. Seninle birlikte burada uyum içinde çalışacağımızdan, bir çok site politikasını etkileyen kararlara imza atacağımızdan ve elbette birlikte çalışmanın olmazsa olmazı hafif hafif sürtüşeceğimizden eminim :)

Alt yönetimde de dediğim gibi iradelerin mutlak uyumu olsaydı hepimiz aynı kişi olurduk. Fikir çatışmaları elbette olacak ki zaten bu bizim diğer açıyı da görerek doğruya gitmemizi sağlayacak. Yeter ki birbirimize saygı sınırları çerçevesinde yaklaşabilelim :)

Üst konuları ve genel olarak bu odadaki konuları okuman senin bundan sonraki işlemlerde doğruyu bulmana yardımcı olacaktır. Tabii ki aynı şekilde şikayetlerin ardından Ozan ve benim nasıl hareket etiğimiz de önemli bu noktada.
İlaveten bizlere ve özellikle bana takıldığın yerlerde istediğin zaman soru sorabilirsin.

Skaptan'ın konusunda dediğim gibi, verilen yeni her görev sahneye farklı bir rolle çıkmak gibidir. İyi niyetle veya kötü niyetle seni harcamaya çalışacak bir sürü kişi olacak (üye olsun-olmasın). Ancak biz üst yönetim olarak her zaman birbirimizin arkasındayız. Yeter ki birbirimizle takım ruhu içinde çalışabilelim.

Sahne senin dostum :)

Yeni görevinde başarılar dilerim.
Kolay gelsin.
Praetor

• Beğen
Tepkiler: Reşwan

Ozan

Ozan

Admin
Bü rütbeyi hakeden birini uzun zaman sonra görmek çok şahane bir durum.
Buralarda Ata ile yalnız kalmısken, kendimiz kadar güvenebilecegimiz, saygı duyabilecegimiz ve yanımıza alabilecegimiz biri olduğun için çok teşekkür ederek görevinde başarılar dilerim ...

Artık sadece bölümden sorumlu degil, üyelerden, alt yönetimden sorumlu kalarak, forum adına konusacak ve forum adına kararlar verebileceksin. Verdigin kadarlar, söyledigin sözler ve yaptıkların, hepimiz adına ve Maxicep adına olacak.

Hoşgeldin
:dance:

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Vallahi arkadaşlar artık aranızda olduğumu göre öyle çok uzun uzun yazılar yazmadan görevime intikal etmek isterim.
İlginiz layık görüp seçmeniz beni çok sevindirdi teşekkür ederim arkadaşlar.
Eksiklerim olcaktır "yanlışlarım olmadan", sorularım olcaktır "hataya düşmeden", el ele birlik içinde ve yan yana olacakaksak herşeyin üstesinden geleceğimizi, birlikte uyum içinde çalışacağımızı bende sizler kadar eminim ve inanıyorum.

Ozan

Ozan

Admin
Alt yönetime de durumu bildirmek gerekti diye düşünüyorum aslında Ata :) Buraya açtıgın konuya baglı olarak

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Alt yönetim rütbeyi verdikten 4 saniye sonra haberdar oldu zaten :ehe
Rütbe verdiğimiz kişinin konusunu rütbe verdiğimiz odada ve ekstra olarak da kutlamalar bölümüne açıyoruz. Yanılıyor muyum?
Kutlamalarda ve burada var. Sohbet gibi konularda da geçti ama duyuru da açayım istersen?

Ozan

Ozan

Admin
Alt yönetim haberdar olduysa gerisi teferruat , tamam :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sana mesaj attığım Kalender değişikliğini yap, minoo'nun yetkisini de şimdi ben aldım.
Tüm değişiklikleri toplu olarak duyurayım. Bir ton değişiklik oldu...

Ozan

Ozan

Admin
Kalender tamam.

Pınar a ne oldu yahu, duyur bakalım ...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Minoo kendi isteği ilemi ayrıldı ne oldu ona? Sıkıldığı için gittiyse genel kültürde takılsın diyecektim ama kararlar verilmiş sanırım. Hayırlısı olsun.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kendi isteğiyle gitti :)
Onun kararını Ozan ile konuştuğumuz zamanlarda sen yoktun henüz yahu :gul:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
http://www.maxicep.com/deneme-yonet...pilmasi-gereken-islemler-bilgiler-617105.html Pc bölümünde yetki alan hasan ve alacak olan arkadaşlar için ata'nın önerisini çalarak :ehe deneme yönetici bölümünde bende bi konu açtım olumlu karşılayacağınızı umuyorum hatta yeni gelecek yöneticiler için bölümleri ile ilgili konular açmak isterim.
Ayrıca deneme yönetici toplantı alanının temizlenmesi konusunda fikrimi belirtmek isterim sanırım sizde öyle düşünüyorsunuzdur.

Ozan

Ozan

Admin
Temizlenmek derken eski konuları yönetim arşive mi alalım ?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güzel düşünmüşsün kardeşim,ellerine sağlık.
İşte böyle çekirge :alkis

:ehe

Bu arada sevgili çekirge...
"Üye silme" işlemini asla ve katta; hatta mümkünse hiçbir koşul altında KULLANMIYORUZ. Haberin olsun.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Temizlenmek derken eski konuları yönetim arşive mi alalım ?
Evet arşive alalım. fullwar, skaptan, seçkin'in açtığı konuları, dediğim gibi yeni yönetici geldiğinde atandığı bölüm hakkında konu açayım hem bölümü hakkında neler yapacağını bilir hemde soruları varsa konuya bildirir, ata'nın bu güzel düşüncesi gerçekten iyi oldu ilerde gelecek olan yöneticide konuda ne ararsa bulur.

Güzel düşünmüşsün kardeşim,ellerine sağlık.
İşte böyle çekirge :alkis

:ehe

Bu arada sevgili çekirge...
"Üye silme" işlemini asla ve katta; hatta mümkünse hiçbir koşul altında KULLANMIYORUZ. Haberin olsun.
Dostum burayı tam anlayamadım? özür :bilmm üye silme dediğin üyeyi tamamen forumda profili ve ismi ile kaldırmak mı oluyor.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet dostum, bir üye (yabancı reklam açan) banlanmak yerine silinmişti, 2 gün önce gördüm...
O nedenle hatırlattım.

Ne hata ederse etsin, ne talep ederse etsin, en fazla banlayabiliriz.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Evet dostum, bir üye (yabancı reklam açan) banlanmak yerine silinmişti, 2 gün önce gördüm...
O nedenle hatırlattım.

Ne hata ederse etsin, ne talep ederse etsin, en fazla banlayabiliriz.

Dostum nerden ve nasıl yapıldığını henüz bilmiyorum bi fikrim yok yane, bilsemde bot dahi olsa bunu yapmam bir üye bir üyedir. Nur un demesi ile onayda bekleyen bir konu kaybolmuş ve geçenlerde bahsettiğim profil nick üzerinden profili düzenle dediğimde giriş gerçekleşmiyor, tuhaf şeyler oluyor :hmmm profil düzenlemede tam yetkili değilim zaten sorun değil ama bilmenizi isterim.

Ekli dosyalar

Ozan

Ozan

Admin
Admin olunca sorun kalmayacak :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Basibozuk halini şimdi anladım :ehe Yanlızlık hiç bu kadar bakire olmamıştı. Henry'den alıntı.
sopa: İyisinizdir inşallah. Nerelerdesiniz bakalım? bi uğrayın bu adam ne yapıyor, neydiyor, durumu nasıl koca toplantı odasında yanlız kaldım :ağlarım:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok yahu neden yalnız bırakalım, buradayız :D
Daha arşiv var, baştan sona okuman gereken :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt