Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resmi YouTube Uygulaması
Sponsorlu Bağlantılar
benhjk
Üye
amaaan parası olan indirsin yaa banane ama saol
omr_cakmak
Üye
ama her türlü videoları aramıyor +18 i var
gokhan_de
Üye
wifi siz telefonunuz varsa kullanmanızı tavsıye etmem ama wifi kullananlarıcın super bı uygulama elıne saglık
tugay__25
Üye
emeğine sağlık
--------------- Ekleme ---------------
eyvallah, saol
mtnymn
Üye
tşkler
kapo21
Üye
teşekkürler çalışıyor
UGURCAN94
Üye
eline saglik
kafkas_arslani
Üye
tşkler..
bloodmoney8x1
Üye
bu gercekten calisiyormu
erhann33
Üye
Videoları buluyor fakat açarken hata uyarısı veriyor. Neden olabilir?
karcepoyt
Üye
eyvallah birader
hüdaverdipırtık
Üye
arkadaşlar youtube yasaklı olduğu için nasıl bu programla bağlancaz bir ayarı varmı?
cw_475
Üye
kardeş wifi olmadan da kullanabilirsin..vodafone nin sınırsız internet kampayası var..haberiniz ola
Devriм
Üye
could not connect to video streaming server
(video akışı sunucusuna bağlanamadı)
diyor ?
ibhado
Üye
Emeğine sağlık dostum.bu proğramı çoktandır arıyordum.e63 te kulandım ve tabiki wi fi ile sorun yok.yalnız tam ekran edebiliyor muyuz onu bilemedim.
Devrim Ayarlara gir ordan da uygulama ayarlarına sonra realplayer var ona gir akış yazıyor orda da öperatör wap sayfasını yaz örnek : Http:/.wap.avea.com
RoGue34
Üye
thx.
ömer talat katı
Moderator
Çalışıyor mu?
slowman76
Üye
Be hay gidi günler hey.. Sırf Nostalji olsun diye aldım bugün bir tane 40 TL ye Nokia N79. Yeminle hala herşeyi taş gibi. Ses desen o biçim. Dönemine göre mükemmel kameralarla aklımıza kazındı bütün Nokia cihazlar. Saygıyla anıyorum Efsane Finlandiyalıları
Silinen Üye 2656843
Kapalı Hesap
reis bu dosyayı zip yada rar olarak verebilirmisin
Mesaj birleştirildi:
reis bu dosyayı zip yada rar olarak verebilirmisin