Resmi Olmayan Instagram istemcisi 6tag Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
Teşekkürler :)

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
arkadaşlar mağazada 6tag diye aratınca neden çıkmıyor bilgisi olan var mı ?

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar mağazada 6tag diye aratınca neden çıkmıyor bilgisi olan var mı ?

Ben aratınca çıkmıştı, büyük ihtimal onaydan yeni geçmişti çünkü amerika mağazasında bile 0 derecelendirme vardı bulduğumda.

ÖEY

ÖEY

Üye
Bazı arkadaşlar cihazı ısındırıyor demiş bazıları sorun yok demiş. Şimdi son karar nedir uygulamayla ilgili :D

erdgnblt

erdgnblt

Üye
920 için konuşuyorum "non problema"

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
l520 ateş gibi oluyor

Rainesto

Rainesto

Üye
Merhaba arkadaşlar denim kullanırken 6tagda video yüklemeyi almıştım sonra sıfırladım win10 kurdum şimdi satın almam gitmiş aynı e -posta ile giriş yalrkm ama şimdi kullanamıyorum kullanmak için ne yapmam gerekiyor ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Merhaba arkadaşlar denim kullanırken 6tagda video yüklemeyi almıştım sonra sıfırladım win10 kurdum şimdi satın almam gitmiş aynı e -posta ile giriş yalrkm ama şimdi kullanamıyorum kullanmak için ne yapmam gerekiyor ?
Şimdi tekrar Windows Phone 8.1'e geri dönüp uygulamayı tekrar yüklediğinde uygulama içi satın almalar gelirse Windows 10 Mobile yüklerseniz kullanabilirsiniz.

erhanercan

erhanercan

Üye
Satin al dedigin zaman para cekmeden yuklemesi lazim ben 10 kurduktan sonra her sifirladigimda satin almalarım sorunsuz geliyor 6 tagda da reklamsiz almistim mesela o da icinden duzelmisti

Rainesto

Rainesto

Üye
Şimdi tekrar Windows Phone 8.1'e geri dönüp uygulamayı tekrar yüklediğinde uygulama içi satın almalar gelirse Windows 10 Mobile yüklerseniz kullanabilirsiniz.
Bir uygulama için sıfırlamak zorunda kalmamalıyım :(
Satin al dedigin zaman para cekmeden yuklemesi lazim ben 10 kurduktan sonra her sifirladigimda satin almalarım sorunsuz geliyor 6 tagda da reklamsiz almistim mesela o da icinden duzelmisti
Ben satın al diyorum işte ödeme yöntemi istiyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bir uygulama için sıfırlamak zorunda kalmamalıyım :(

Ben satın al diyorum işte ödeme yöntemi istiyor
Satın alma zaman sınırlımı idi acaba,çünkü benim bütün satın almalarım sorunsuz devam ediyor.

Üst Alt