Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resmi Olmayan Instagram istemcisi 6tag Mağazada
Sponsorlu Bağlantılar
n000k
Üye
Teşekkürler
Burakkkk250
Üye
arkadaşlar mağazada 6tag diye aratınca neden çıkmıyor bilgisi olan var mı ?
Ben aratınca çıkmıştı, büyük ihtimal onaydan yeni geçmişti çünkü amerika mağazasında bile 0 derecelendirme vardı bulduğumda.
ÖEY
Üye
Bazı arkadaşlar cihazı ısındırıyor demiş bazıları sorun yok demiş. Şimdi son karar nedir uygulamayla ilgili
erdgnblt
Üye
920 için konuşuyorum "non problema"
ogzhnoTr
Üye
l520 ateş gibi oluyor
Rainesto
Üye
Merhaba arkadaşlar denim kullanırken 6tagda video yüklemeyi almıştım sonra sıfırladım win10 kurdum şimdi satın almam gitmiş aynı e -posta ile giriş yalrkm ama şimdi kullanamıyorum kullanmak için ne yapmam gerekiyor ?
Merhaba arkadaşlar denim kullanırken 6tagda video yüklemeyi almıştım sonra sıfırladım win10 kurdum şimdi satın almam gitmiş aynı e -posta ile giriş yalrkm ama şimdi kullanamıyorum kullanmak için ne yapmam gerekiyor ?
Şimdi tekrar Windows Phone 8.1'e geri dönüp uygulamayı tekrar yüklediğinde uygulama içi satın almalar gelirse Windows 10 Mobile yüklerseniz kullanabilirsiniz.
erhanercan
Üye
Satin al dedigin zaman para cekmeden yuklemesi lazim ben 10 kurduktan sonra her sifirladigimda satin almalarım sorunsuz geliyor 6 tagda da reklamsiz almistim mesela o da icinden duzelmisti
Şimdi tekrar Windows Phone 8.1'e geri dönüp uygulamayı tekrar yüklediğinde uygulama içi satın almalar gelirse Windows 10 Mobile yüklerseniz kullanabilirsiniz.
Satin al dedigin zaman para cekmeden yuklemesi lazim ben 10 kurduktan sonra her sifirladigimda satin almalarım sorunsuz geliyor 6 tagda da reklamsiz almistim mesela o da icinden duzelmisti