Resmi Olmayan Instagram istemcisi 6tag Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
    Konu Sahibi
Resmi Olmayan Instagram istemcisi 6tag Mağazada
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Rudy Huyn'un instagram uygulamasının adı değişmiş 6tag olmuş ve onayda bekliyordu. Artık markette beklediğimiz uygulama hayırlı olsun herkese.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Teşekkürler indirdim hemen :)

serinaga

serinaga

Üye
Teşekkürler ...

Whykardesim

Whykardesim

Üye
Teşekkürler ne zamandır takip bekliyordum

My-sQLL

My-sQLL

Üye
Hemen indiriyorum :))

ÖEY

ÖEY

Üye
E, hadi gençler bu başlığın şimdiye uçmuş olması lazımdı :D Gözünüz aydın ;)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bozuk la bu :D Programda resim çektikten sonra programdan atıyor :D

kursat99

kursat99

Üye
Ekran görüntülerindeki son resimde Data Sense var. Rudy 1020 sinden çekmiş heralde resmi. :D

muratangin

Üye
abi trde 8 derecelendirme usa mağazasına girdim 600 olmuş şimdiden.biraz daha ilgi derecelendirmede yapalım lütfen :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Hemen indirdim süper olmuş valla

suyunsesi

suyunsesi

Üye
İndirdim üyelik bile aldım :D meraktan. Bu kadar büyütülecek nesi var diyerekten :P. Ayrıca telefonun kendi içinde önceden kayıtlı resimlerimizden seçip paylaşamıyor muyuz? Yani illa yeni fotoğraf mı çekmeliyiz paylaşım için?

mrtaksy

Üye
Beyler uygulama cidden 10 numara ama ciddi bir kaynak kullanımı var . Telefon acayip ısınıyor ve şarjı biraz sömürüyor onun çözülmesi lazım . Kalitesi müthiş ama tasarım ve arayuz çok hoşuma gitti.
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

anilakbay

Üye
Ben ilk betadan beri kullanıyorum. Başlarda telefonda aşırı ısınma oluyordu. Son sürümlere doğru kayboldu. Final sürümünde hiç ısınma yok. Yalnız beta dan beri olan bir sorun var. Uygulamada çok kaldığınızda uygulamadan atıyor. Aynı şekilde instance uygulamasında da vardı bu durum. Windows Phone sisteminden mi kaynaklı yoksa uygulamada eksik bişeyler mi var anlamadım :bilmm

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
İndirdim üyelik bile aldım :D meraktan. Bu kadar büyütülecek nesi var diyerekten :P. Ayrıca telefonun kendi içinde önceden kayıtlı resimlerimizden seçip paylaşamıyor muyuz? Yani illa yeni fotoğraf mı çekmeliyiz paylaşım için?

Uygulama da instagram butonuna tıkla yanda galeriyi temsil eden simge var tıkla fotoğrafını seç ayarlamalardan sonra yükle.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu ne beee
:oha:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
erdgnblt

erdgnblt

Üye
Vallaha ne zamandır bekliyordum, helal olsun iphonedaki instagramdan bence stabil ve güzel olmuş. Dun indirdim ve reklamsız sürümünü satın aldım. Böyle geliştiricinin canını yerim.

Youtube a da el atsın :)

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
SonyXperia

SonyXperia

Üye
Program düzgün ve stabil çalışıyor ama denemek için indirmiştim instagram = 6tag bana göre değil yani paylaşımlardan zevk alamadım. Ama meraklısı ve arayanı için 10 numara :)

Üst Alt