Resmi Facebook Uygulaması Güncellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serinaga

serinaga

Üye
İşletim sisteminde "Ben" ve "Kişiler" adı altında -işlevsellik olarak şimdilik eksikleri olsa da- fikir olarak mükemmel ötesi bir yapı dururken Facebook' un resmi uygulaması bence yavan kalır.

Geçenlerde birisi S3 ile L920' yi kıyaslamayı denedi. Bütün uygulamaların açılış süresinde bariz L920 öndeydi. Daha sonra windows' taki eksiklerden belaltı vurmaya başladı. Burda da lumia ezik kaldı ama öldürücü darbeyi sona saklamıştım :)

S3 sahibi arkadaşa, facebook' ta ortak arkadaşımız olan birisinin yüklediği son fotoğrafı bulmasını istedim. Ben kişiler' den S harfine basıp ismi semra olan arkadaşımı bulup bir sağa kayarak facebook' taki tüm aktivitelerini gördüm ve fotoğrafı buldum. Kendisi de Facebook uygulaması üzerinden yaklaşık 1 dakika sonra aynı fotoğrafa ulaşabildi. Daha sonra, hadi Semra' yı arayalım dedim. L920 ile telefonunu aramam 2-3 saniye sürdü. Arkadaş ise uygulamadan çıkıp, rehber' den ismi bularak aradı.

Şimdi burdan ne ders çıkarıyoruz, "er kuşun eti yenmezz" :)

Kısacası ben facebook uygulamasını bağlı olduğum grup aktivitelerini görmek dışında kullanmıyorum. "Ben" ve "Kişiler" emin olun fazlasıyla yetiyor. :oke:

İşte BU ! ...

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar ben kısmından Facebook u ayarladığımızda online olan kişileri nasıl goruyoruz
Saygılar

Mesajlar'a gir, Üstte Yazışmalar yazar, sola kaydır, Üstte Çevrimiçi yazar ve işte buradan o anda On-Line olanları görebilirsiniz, hatta mesajlaşabilirsiniz ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt