resmi DAİLYMOTİON uygulaması wpstore'da

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
Demin denediğimde programdan attı ama şimdi tekrar denedim atmadı ;-)
bilmiyorum belki bidahakine bende de atar. ama sizin yorum için deneyeyim dedim takır takır çalıştı :)

- - - Eklendi - - -

yalnız brz daha geliştirilmesi lazım ya!! ben sayfamı aynı fb gibi bütün görmek istiyorum.. motionmaker accountum var orda , tüm ayarlarımı falan görmek isterim..

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Normalde kullandığım bir uygulama değil. Youtube alternatif olarak denediğim bir uygulama :)

n000k

n000k

Üye
Normalde kullandığım bir uygulama değil. Youtube alternatif olarak denediğim bir uygulama :)
youtube da wp yi engelliyo hep :( mobil sürümde videolar açılmıyo dailymotion güzel yaa.. youtube a büyük rakip bana göre.. özellikle türkçe kullanımıyla.. dailymotion fransız yapımıydı sanırsam..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Türkçe olmasından mütevellit çok memnun kaldım. :tşk: Şimdi Google düşünsün.

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
Türkçe olmasından mütevellit çok memnun kaldım. :tşk: Şimdi Google düşünsün.
aynen :) gerçekten youtube videoları açılmıyor mobil şekilde. desktop yapınca youtube içerisinden anca o zaman açılıyor.. Ali abi youtube un WP yi engellemeye çalıştığını söylemişti.. dailymotion öyle değil ama herşey çatır çatır çalışıyor.. üstelik türkçe. hoş ben pcde ingilizce kullanıyorum onu :) türkçe uygulama isteyenler için iyi oldu :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
aynen :) gerçekten youtube videoları açılmıyor mobil şekilde. desktop yapınca youtube içerisinden anca o zaman açılıyor.. Ali abi youtube un WP yi engellemeye çalıştığını söylemişti.. dailymotion öyle değil ama herşey çatır çatır çalışıyor.. üstelik türkçe. hoş ben pcde ingilizce kullanıyorum onu :) türkçe uygulama isteyenler için iyi oldu :)

:evet:

• Beğen
ardacumhur

ardacumhur

Üye

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Deneme yaptım kardeşim mobil link vermiyor :(

n000k

n000k

Üye
google kfasına belki dank eder.. microsoft son reklamında ne demiş?? < Dont fight!! Switch!! > :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
google kfasına belki dank eder.. microsoft son reklamında ne demiş?? < Dont fight!! Switch!! > :ehe

evet bu acıdan bakınca google açısından durum hic de ic acici gözükmüyor. Zira youtube'a yuklenen videoların buyuk cogunlugunu iphone cihazlardan yuklenen videolar oluşturuyor. ve apple google'la ilişkisini kesmeye başladi. Google ayni zamanda milyonlarca satan wp cihazlari engellemek adina bu sisteme uygulama ve servis kisitlamasi getirmeye calişiyor ama bu sefer ters tepicek gibi gorunuyor. Boyle bir alternatif de wp kullanicilari icin cok iyi oldu.

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[video]http://dai.ly/xzghbs[/video]

Videoyu tarayicidan acinca acilmiyor. Uygulamadan acarak izleyebilirsiniz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şahsen ben çok sevindim

saliherkinkoc

Üye
metrotube tüm gereksinimleri oldukca karşılıyor ama teşekkürler bilgilendirme için bu uygulamayı :)

Üst Alt