kardeş bende asus p535 var ve tüm dosyaları indirip boşu boşuna mı kotamı doldurdum? igo ve destinator 6 yı denedim...garmin çok hoşuma gitti..şimdi ben bunu kuramaz mıyım off yaa
P1i(uiq3) için Garmin programı arıyorum ve bu programı nasıl full yapıyoruz, Garminin kendi sitesinden indirdim, yardımlı GPS diye bir bölüm çıkmıyor sadece Garminin Bluetooth cihazlarını destekliyor, P990i veya P1i 'de kullanan arkadaşlardan paylaşırlarsa sevinirim.
P1i(uiq3) için Garmin programı arıyorum ve bu programı nasıl full yapıyoruz, Garminin kendi sitesinden indirdim, yardımlı GPS diye bir bölüm çıkmıyor sadece Garminin Bluetooth cihazlarını destekliyor, P990i veya P1i 'de kullanan arkadaşlardan paylaşırlarsa sevinirim.
arkadsim eline saglik hersey tamam da bende hartiayi bir türlü calistiramadim arti ses de calismiyor bir zahmet harita ve ses konusunda da resimli bir imkanin varmi harita tam olarak nasil hangi dosyaya ve dosya ismi ne olacak acemiyimde bu konuda
arkadsim eline saglik hersey tamam da bende hartiayi bir türlü calistiramadim arti ses de calismiyor bir zahmet harita ve ses konusunda da resimli bir imkanin varmi harita tam olarak nasil hangi dosyaya ve dosya ismi ne olacak acemiyimde bu konuda
dökümanları iyi okuyun,ve yönergeleri takip edin,ben ayrıntılı olarak her şeyi anlattım zaten,
haritaları ayrıca bir yere yapıştırmıyoruz,sadece garmın klasörünü hafıza kartına atıyorsunuz o kadar,
takıldığınız yer tam olarak neresi onuda belirtmemişsiniz.
tesekkür ederim,önclikle söyle antayim resimdeki aciklamayi aynen uyguladim ve basardim.her sey ok.sorun su ben isvicredeyim icine almanya hartisini attim bulamadi,mesela sehirler bölümüne girdiyimde sadece türkiyedek sehirleri buldu.mesela avrupa haritasini garmin dosyasina atinca haritayi ilaclamak gerkiyormu.mesela türkiye haritasini ilacladigimiz gibi.map id numurasini ilaclamistikya kisacasi sorun harita yüklemde sadece bu sorun var.türkiye haritasini güzel buluyor.
Arkadaşlar müjdemi isterim, sapma sorunu çözüldü
UIQ3 için çıkan son sürüm 4.10.80 bu sorunu ortadan kaldırdı. artık rahat rahat kullanabiliriz, ayrıca VEHICLE Menüsüde mevcut m
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rsikletten tut uçağa kadar hepsi mevcut
Cümlemize, yani bu sorunla uğraşanlara hayırlı ve uğurlu olsun
yeterince RAm yoktur, Cebini kapat pilini sök tak çalıştır ve ilk yaptığın GARMIN i çalıştırmak olsun.... sanırım açık kalan proğramlar var sende. SwissManager gibi bir proğram tavsiye ederim.
Arkadaslar program icin cok tesekkurler. Anlatilanlari yapinca program calisti
Ben Tr de degil yurtdisinda yasiyorum bu durumda baska haritalari nasil aktif ederiz veya yukleriz
bu konuda bilgisi olan varmi?