Originally posted by RockFord Fosgate@Jun 5 2005, 12:22 AM
ayıp edıyonuz olmazmı??chıp+kat ıptalı+kutu ıcı hava fıltresı +muzık sıstemı benım degıl araba babamın benım arabam oyle olurmu hıc ya!!!! ayıp edıyonuz ayrıca oylesıne ektım arabayı motor guzel ama dımı tıp olarak??
[post=73647]Quoted post[/post]
alaaa krom almayin yaa...krom cok parlak yaa... a$iri parlak hatta yaa... ama tabi zevk meselesi tabiikide.. evet bende baktim resimlere (2 tanesine simdilik..yavas yavas acildiindan bende yavas yavas bakiyorum) tamda cant alin iyi olur dicektim.. 17" alinca lastiginizin yuzeyide genislicek..araba birazdaha yavas hissetcek eskiye gore..ama soona alisiyon..ben 13 ten 15'e gectiimde oole hissetmistim arabamda..bide yol gurultusu artti..hatta adamlar yanlis adaptor vermislerdi (plastik bi parca cantin icine takiyon o ic kisma lokmalarin takilcaa bolgeye..tabi cantin/arabanin modeline gore) yanlis vermislerdi onlari..neyse..konuya donelim 17 fena durmaz buyuk arabada...hayirli ossun simdiden...yol tutusu mukemmel artcak..ciddi ciddi...Originally posted by RockFord Fosgate@Jun 5 2005, 12:29 AM
walla alınmayım ozmn bu arada 1-2 hafta ıcınde krom jant glıyo lagunamıza 17 lık oylede ceker gonderırım) ozmn ıyı olur!!
[post=73664]Quoted post[/post]